Актьор втрещи народа: Втората сила на изборите не е ПП-ДБ


Дата: 28/10, 17:12

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв

Бойко Борисов по всяка вероятност като първа политическа сила е съвсем нормално да иска да управлява, каза актьорът Роберт Янакиев.

Според него обаче въпросът не трябва да стои, че след като ти си победил, си длъжен да поемеш ангажимент, но е сигурен, че Борисов ще го направи и ще се опита да сформира правителство.

Роберт изрази също мнение, че ако говорим само за политическа криза, това е било криза само на политическите партии, криза на живеенето ни в страната и криза, която обърква тотално нашия живот.

Артистът е на мнение, че това е криза, която се задълбочава и тя не престава и не отминава, защото както се вижда хората не са отишли да гласуват кой знае колко.

Според Янакиев политиката е така или иначе правене на политика, а не компромиси, така че изобщо не го интересува какви компромиси биха направили самите формирования.

Роберт е убеден, че правителството трябва да е редовно, за да заработи държавата на всяка цена.

Той обаче уточни, че толкова са жалки процентите след първия надолу, че някак не им отива на партиите след ГЕРБ да застават и да удрят по масата, и да почват да казват, че няма да мръднат от това или от онова. 

Янокиев добави още, че за него втората политическа сила, колкото и да е странно, не е ПП-ДБ, а раздвоеното ДПС, защото като се съберат двете ДПС-та, те са втората политическа сила.

Роберт не коментира дали това е добре или зле, но това е факт, и затова по-скоро трябва да има редовно правителство и трябва да има правила, за да се заживее по правила и да се усвоят парите, които заслужаваме и да получим средствата които заслужаваме, за да имаме пътища и да имаме нормален живот.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Край на температурните рекорди: Студът нахлува в този ден от седмицата
Дата: 28/10, 19:26

Гаф на Ники Кънчев вбеси зрител
Дата: 28/10, 19:13

Със специална стратегия Митко Бомбата спечели 15 000 лв. в „Сделка или не“
Дата: 28/10, 19:12

Доброволци на ПромениКартинката с кауза: Няма нищо срамно да вдигнеш боклука, оставен от друг. Искаме да дадем пример, а днес събрахме 150 кг отпадъци
Дата: 28/10, 19:10

Прокуратурата се намеси и 30-годишен рецидивист остава за постоянно в ареста след поредна кражба
Дата: 28/10, 19:09

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия