Лудогорец играе с 10 човека срещу Андерлехт


Дата: 24/10, 23:08

кадър: Макс спорт

Отборите на Андерлехт и Лудогорец играят при резултат 0:0 в мач от третия кръг на Лига Европа.

Белгийският гранд излиза от първата минута в схема 4-2-3-1, като под рамката на вратата е Колин Коосеманс. Защитата се ръководи от бившия играч на Уулвърхамптън, Астън Вила и Наполи - Леандер Дендонкер. В халфовата линия се разчита на опита на Матс Риц, а на върха на атаката е аржентинският стрелец Луис Васкес, предава Спортал. 

Старши треньорът на "зелените" Игор Йовичевич пък избра на вратата да започне Хендрик Бонман. Пред него са разположени Сон, Диниш Алмейда, Оливие Вердон и Фон Витри. В халфовата линия действат Педро Нареси, Дерой Дуарте и Ивайло Чочев, а по крилата атакуват Рик и Кайо Видал. Атаката се води от Квадво Дуа.

Мачът започна с първа отлична възможност за Лудогорец. В 3-ата минута Рик Джонатан центрира от корнер. Бранител на Андерлехт отклони кълбото, което достигна до втора греда. Там непокрит бе Диниш Алмейда, който от много близка дистанция не успя да прати топката в мрежата на Колин Коосеманс.

В 9-ата минута Маджийд Ашимеру отправи силен шут с десния крак от границата на наказателното, но кълбото не попадна в целта. Три минути по-късно Марио Стройкенс центрира отдясно към Луис Васкес. Аржентинецът стреля отблизо с глава, но стражът на "орлите" Хендрик Бонман показа впечатляваща реакция, за да предотврати попадение във вратата си.

В 23-ата минута Дерой Дуарте пробва своя късмет с удар с левия крак, но бе твърде слаб, за да затрудни вратаря.

В 30-ата минута Лудогорец остана с 10 души на терена. Това се случи, след като Кайо Видал се откъсна от Тристан Де Грееф, но играчът на белгийския гранд го дръпна за фланелката. Това явно изнерви бразилеца, който удари съперника с лакът в лицето. Първоначално главният съдия Филип Глова показа жълт картон, но след преглед с ВАР той си промени решението и изгони крилото на разградчани.  

До края на първата част домакините логично владееха повече топката, но не успяха да създадат голово положение пред вратата на гостите.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Треньорът на Лудогорец: Контролирахме мача до червения картон
Дата: 25/10, 02:00

Четирима съквартиранти ще се борят за оцеляване тази седмица в къщата на Биг Брадър
Дата: 25/10, 01:40

Международна строителна компания избра Черно море
Дата: 25/10, 01:40

Завой наляво! Да сменим посоката, зове БСП-Обединена левица
Дата: 25/10, 01:20

Борислав Гуцанов: Партиите трябва да се обединят около приоритети за страната
Дата: 25/10, 01:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия