Локализиран е пожарът в склада за ядки в Карнобат


Дата: 21/10, 12:47

Булфото

Голям пожар избухна в Северната промишлена зона на Карнобат. От сутринта гори цех за ядки, като инцидентът е станал малко след 6.00 ч. в Северната промишлена зона на града. Огнеборците вече са успяли да локализират пламъците, предаде БНТ.

На мястото на инцидента е пристигнал и собственикът на склада. Според него пожарът е тръгнал от машина за пържене и изключва човешка грешка.

Пожарът е локализиран и не е успял да стигне до съседен склад, където има десетки паркирали автомобили. Сградата е почти изпепелена, като огнеборците са спасили част от административната сградата.

"В събота и неделя не е работила базата. Сутринта са започвали работа и след започване на работа сутринта е възникнало нещо вътре в самия цех. Както виждате зад нас, на две места металната конструкцията е паднала, покривните ламарини, също. Затиснали са производствената база и складовата част. Имало е хора, единият от работниците е подал сигнала за пожара, така че имало е хора, няма пострадали. Всички сами са излезли, даже са съдействали на първия екип да мигат да извадят част от техниката от помещенията", обясни старши комисар Николай Николаев, който е директор на РД ПБЗН-Бургас.

Чака се пожарът да бъде напълно потушен, за да могат на място да влязат екипи на полицията и пожарната и да започне разследването за причините за възникването му.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Франция продава фармацевтичен гигант на американски фонд за 15 млрд. долара
Дата: 21/10, 14:29

Къщичка по-ценна от тристаен апартамент в центъра на София откриха в български град
Дата: 21/10, 14:25

Млад водач загина след пътен инцидент
Дата: 21/10, 14:23

Григор Димитров е вече девети в света
Дата: 21/10, 14:19

Въпреки отлагането: Балчик се подготвя за новата такса смет
Дата: 21/10, 14:15

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия