Скинхедс набор 2011 бият беззащитни хора по спирките във Варна


Дата: 23/10, 09:12

Кадър Варна 24

Шокиращи видеа от Варна заляха мрежата последните часове. На клиповете се виждат група момчета как тормозят и бият възрастни хора в морската столица. Учениците крият лицата си с маски. Бандата сами заснемат побоищата, като на видеата се чува как се смеят, предаде Варна 24. 

Видеото вижте в линка https://www.facebook.com/reel/8899254980119026

Схемата, по която атакуват е една и съща. Набелязват човек, възрастен или малцинствените групи и го обграждат, като издебват човекът да е сам. След това започват да го заплашват и блъскат. На едно от видеата, заснети в морската градина, се вижда как събарят възрастен човек в тревата, след което започват да го ритат, без никаква причина. На друг клип пък атакуват мъж докато чака автобус, след като му нанасят няколко шамара, мъжът успява да се откъсне от групата и да се отдалечи. След която побойниците се поздравяват доволни един друг.

Хората коментират, че набезите на групата продължават повече от година, а районите като атакуват са в централната част или района около ЖП гара.

Видеата са публикувани анонимно. Човекът пише: 

Моля, администраторите да одобрят публикацията ми, защото е много притеснителна! Става въпрос за една банда деца от гр. Варна, които пребиват, тормозят и обират беззащитни хора по улиците, снимат с телефоните си и разпространяват из телеграм групи клипчетата и се гордеят с тях. Единия който е главен "главатар" тази банда е въпросното дете на снимката набор 011, а другите все още не са установени. Правят се на скинари, скинхедс или каквито там се мислят и си избиват комплексите. Има много клипчета, но ще постна част да придобиете представа... Моля, полицията в град Варна да се сезира по въпроса."


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Оставиха в ареста трима мароканци, опитали да преминат незаконно в Сърбия
Дата: 23/10, 11:08

Затварят легендарен зимен курорт заради липса на сняг
Дата: 23/10, 11:02

Университет в Ирландия предлага обучение за инфлуенсъри
Дата: 23/10, 11:011 Коментар

Изправят килнатите дръвчета по Главната на Варна
Дата: 23/10, 10:551 Коментар

Пожарникари спасиха възрастна жена от пламъците в дома ѝ
Дата: 23/10, 10:55

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия