Голям удар на Карбовски със Слави Трифонов и Лили Иванова


Дата: 19/10, 18:00

Кадър ФБ

Мартин Карбовски е постигнал голям удар с интервюто си със Слави Трифонов.

Макар да го представя в добра светлина предвид предстоящата надпревара интервюто е гледано от доста хора.

"По моите данни, интервюто на Слави Трифонов на рождения му ден вчера за по-малко от 20 часа е гледано от 164 Хил човека.

Няма значение колко много или малко - два огромни стадиона хора в моя канал не искат да са просто публика. Искат да играят, да ритат - с всички псувни на уста. Може да ви се стори малко. Но трябва да знаете - АКТИВНИТЕ ХОРА СА ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ХОРА, дори когато са по-малко.", пише той.

Ентустиазмът на журналиста продължава с огромна честитка за рождения ден на Слави, който беше вчера.

"ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛАВИ!

Слави Трифонов е една от причините да се срещаме с вас на екрана. Може да кажете всичко за него, но аз оставам признателен на него и Любо Дилов за телевизията, в която попаднах от немай къде. Затова - по мило със Слави. Той дотук свърши нещо, което е по силите на единици - извади своя и на другите хора талант и ви ги представи по правилата на шоубизнеса. Гигантски първопроходчески труд - основно това е Слави. И той още не знае колко е гениален в това да организира таланти на място, където талантите са пияни, а организацията е дебелата жена на партийния секретар. Вездесъщ за цяло едно поколение. Ужасно е да се общува с него - той, мисля че мрази софиянци и е остър като комически студ. Но неразказаните добрини, които е направил и музиката, която прави, ще са неръкотворния му паметник, а намусената му физиономия ще е омекотена от бъдещите ръце на каменоделеца. Времето е каменоделеца, ше видите.

Оценете и нашият упорит труд - от нулата - за по малко от две години, давайки си трифоновски зор, накрая имаме интервю със Слави и обещания за още такива. В коментарите е интервюто и се абонирайте и поканете още хора да ни оценят.

Тези, които са нещо разочаровани от политиката, да знаете - политиката не може да убие артиста, дори и да се опитва. А Слави е артист. С цялото дуенде от махалата, с целият труд като айсберг, с цялата смелост като революция. И драматизма на Големия човек, който често е руган от своите съвременници живеещи в приятната анонимност на нищото. Приятно гледане.

П.П. А, и освен това - в интервюто той говори чудесни неща за Лили Иванова, надявам се тя да ги види:))

 

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Политолог: Ако на 27 октомври хората отидат за гъби, брокерите на гласове ще си свършат работата
Дата: 19/10, 20:35

Катастрофа блокира пътя Велико Търново - Русе
Дата: 19/10, 20:26

Двамата съобщиха страхотни новини, но на Димо е по-прясна
Дата: 19/10, 20:21

Черно море без национал срещу Хебър
Дата: 19/10, 20:14

Треньорът на ЦСКА след поражението: Срам ме е да гледам класирането
Дата: 19/10, 20:03

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия