Първи думи на Ники Киров като треньор на Спартак


Дата: 21/10, 12:09

Редактор: Недко Петров

Стопкадър You tube, Sportal.bg

Новият старши треньор на Спартак Николай Киров обяви, че пътува към стадион „Спартак“ и след малко ще подпише своя договор, а следобед ще изведе отбора за първа тренировка.

Официалният дебют на Киров ще бъде в сряда в домакинския мач с Локомотив Пловдив на стадион „Спартак“.

Специалистът разкри, че в Спартак е бил поканен от изпълнителния директор Иван Кирилов и обясни защо е приел предложението.

Съгласих се да поема Спартак, тъй като съм запознат, че разполага с добре окомплектован отбор, което е най-важното за един треньор. Отделно клубът има добра база за подготовка, което може да помага за успехи. Има и сериозна фенска маса, която подкрепя отбора във всеки мач. Ако съумем да използваме всичко това, може да успяваме“, заяви Киров.

Какви ще бъдат целите ми? Засега мога да обявя първата от тях – да запазим позициите на тима в класирането до следващото прекъсване на първенството през ноември, добави той.

Работил съм с няколко играчи от Спартак, а тези, с които не съм работил, се надявам бързо да свикнат с моите изисквания, каза още Киров.

Бих искал под мое ръководство Спартак да играе комбинативен и атакуващ футбол. Хубаво е, че в момента в Спартак е поставена основа като начин на игра и аз ще се стремя да надграждам, допълни той.

Относно срещата с Локомотив в сряда, те може и да нямат победа в няколко мача, но ни очаква труден двбуой. Те също имат нов треньор, който направи промени в състава и в малкото оставащо време ще запозная играчите ни със силните и слабите страни на съперника, и се надявам да му  противодействаме успешно, завърши Ники Киров.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Настъпва нова ера за парите
Дата: 21/10, 14:41

Четирима загинали, сред които и дете, след като хеликоптер се разби в САЩ
Дата: 21/10, 14:41

Acibadem: Цялостен подход към лечението на рак на гърдата
Дата: 21/10, 14:40

Зорница Василева: „Борбата с наказателния вот на варненци ще е дълга и трудна, но си заслужава да я водя! Вярвам, че отчуждението към избора може да бъде преодоляно с търпение и воля!“
Дата: 21/10, 14:40

И Слави Трифонов нападна Цънцарова и нейния партньор: Слагам край
Дата: 21/10, 14:311 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия