"Розов кокаин" е причината за смъртта на Лиъм Пейн


Дата: 22/10, 20:43

Кадър: bTV

Певецът от момчешката банда “One Direction” Лиъм Пейн e употребил коктейл от различни наркотични вещества преди трагичния инцидент, който отне живота му миналата седмица, съобщава БНТ.

Частични резултати от аутопсията показват, че изпълнителят е употребил смес известна като “розов кокаин”. Това е комбинация между наркотичните вещества метамфетамин, кетамин и екстази. В хотелската стая на певеца са открити и психоактивни вещества. Снимка, разпространена от полицията в Буенос Айрес в сряда, показа маса в хотелската стая на Пейн с разпръснати по нея предмети, включително неидентифициран бял прах, намачкан станиол и запалка. Резултатите от аутопсията сочат още, че певецът е бил сам и нараняванията му са в съответствие с падането. При инцидента Пейн е претърпял множество травми, несъвместими с живота.

Според прокуратурата е възможно Пейн да се е хвърлил от балкона на хотелската си стая в състояние на "полу или пълна загуба на съзнание".

Окончателни данни от аутопсията не се очаква да бъдат оповестени до няколко седмици. Лиъм Пейн загуби живота си миналата седмица при инцидент в Аржентина. Музикантът падна от терасата на стаята си в хотел в Буенос Айрес. Първоначалните предположения бяха, че причината за смъртта е прекомерна употреба на алкохол.

Неведнъж изпълнителят е споделял публично за проблемите си с алкохола и депресивните си състояния. Хиляди фенове по цял свят отдадоха почит на певеца. Свещи и плакати със снимки бяха поставени на ключови места в редица градове.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Пълна промяна с визията на Марио в Биг Брадър
Дата: 22/10, 23:46

Направете важна крачка към новата си визия с МЦ Хейлан Варна
Дата: 22/10, 23:40

Слънчево в сряда, сутринта със слани на места
Дата: 22/10, 23:23

Главният прокурор на Украйна подаде оставка
Дата: 22/10, 23:08

Гастроентерологът: Държим решението за здрав корем
Дата: 22/10, 23:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия