Хороскоп за понеделник 21 октомври: Бърз успех за зодия


Дата: 20/10, 21:00

Пиксабей

Ето хороскопа на Ламята

Овен

Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел. Той ще се окаже много ценен и своевременен, и ще Ви помогне да оправите отношенията си със своя любим човек. Само че не трябва да направите всичко дословно, защото на всички е известно, че абсолютни истини не съществуват.

Телец

Готови сте за нововъведения и за промени в живота. Подходящото настроение ще Ви помогне да постигнете успехи бързо и без излишни усилия. Денят е много подходящ. За да застанете на чело на колектив от съмишленици: способни сте да водите хората след себе си и да ги вдъхновявате за действие. Много радостни да се срещанат с Вас ще бъдат стари приятели или роднини, които отдавна не сте виждали. Подходящ ден за възстановяване или укрепване на връзките, както и за оправяне на отношенията след скарване. Нито на работата, нито в къщи, авторитетът Ви се подлага на съмнение.
 

Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....
 

Рак

Днес ще раберете, че някаква страничка в личния Ви живот, която в никакъв случай не е трябвало да се обръща, все пак се е обърнала. Какво пък, след нея обезателно ще последва още една, а след това още, и още... Затова не си заслужава да се разстройвате в никакъв случай...
 

Лъв

На въпросите, които Ви измъчват, никой, освен Вас няма да може да отговори . И колкото повече отлагате търсенето на отговора, толкова повече време ще Ви отнемат. А защо не започнете с тях още днес?...
 

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите .
 

Везни

На Вашия любим човек днес много ще му се иска, да поразговаряте за вечното и непреходното, а за Вас ще е особено трудно да уловите хода нас неговите размишления, а следователно, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова . ако в един момент просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а само кимайте разбиращо.
 

Скорпион

Вашите расъждения са противоречиви, а постъпките - необмислени. Вие прекрасно разбирате това, но отказвате да се вслушате в здравия разум. Какво пък - през първата половина на деня може да се почудите, но през втората все пак ще трябва да се настроите на по-сериозен лад. Старайте се да избягвате споровете, защото днес няма да можете да постигнете победа в тях, а Вие не обичате да губите. Всяка остра дискусия би Ви донесла само обида и разстройване. Не е желателно да обсъждате сериозни проблеми с представители на противоположния пол, и в частност - с тези, които са Ви симпатични.
 

Стрелец

През първата половина на денонощието за Вас нараства риска за малки, но дразнещи неприятности. Не са изключени неприятности в резултат на невнимателно боравене с техника, или от преумора. Повишава се вероятността за разправия с обкръжаващите Ви, в това число с колегите, началството, родителите, децата или любимия човек. С важни работи може да се заемете през втората половина на денонощието. При това се препоръчва да не се захващате с мащабни мероприятия, а да се ограничите до неголеми задачи.
 

Козирог

Днешният ден ще бъде благоприятен за срещи с близки хора и с роднини. Може да се позанимавате с домашна работа и да организирате семеен празник. Общуването днес ще бъде приятно и увлекателно и ще научите много интересни неща. Бъдете открити за нова информация. Разговорите ще бъдат интелектуални. Вероятни са материални придобивки и парични постъпления.
 

Водолей

Днес може да подарите на своя любим човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом...
 

Риби

Много са вероятни успехи в професионалната дейност, като при това са свързани не само с постигането на някакви реални резултати, колкото с формирането на репутация на „човек, който е способен и знае много неща”. Не е трудно да се досетти човек, че точно такива хора имат възможност да се издигнат в кариерата. Постарайте се да направите нужното впечатление на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи перспективи. От гледна точка на личните отношения денят ще се окаже доста сложен. Не бъдете прекалено настойчиви в споровете: понякога даже и готовността Ви да направите отстъпка, е достатъчна , за да се запази мира.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Пет от най-ужасните ястия на планетата
Дата: 21/10, 00:03

БСП - Обединена левица с грандиозно събитие в Шумен на 21 октомври
Дата: 21/10, 00:00

Acibadem: Цялостен подход към лечението на рак на гърдата
Дата: 21/10, 00:00

Гастроентерологът: Държим решението за здрав корем
Дата: 21/10, 00:00

Лита Маркова: В България много удряха Георги Аспарухов, за мен Гунди е още жив
Дата: 20/10, 23:51

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия