Охранителят, счупил челюстта на младеж в Созопол, получи условна присъда


Дата: 22/10, 08:13

кадър: БТВ

5 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок. Това е присъдата, която получи полицаят Христо Петров, работещ и като охранител към „Делта гард“. Навръх джулай морнинг тази година той нападна и счупи челюстта на студент в заведение край Созопол, предаде Нова тв.

Версиите за побоя на Христо Петров и на пострадалия Владимир Радев се разминават. Според 19-годишния студент той е пребит, защото се е опитал да спаси свой приятел, ударен с шамар от полицая охранител. Бившият вече полицай обаче твърди друго - че Владимир и компанията му се гаврели с него и пребитият младеж уринирал върху пицата на охранителя. Последствията обаче са ясни – 19-годишният Владимир Радев е със счупена челюст и с множество фрактури в областта на лицето.

„Бях меко казано шокиран от това, което ми казаха адвокатите ми. За боя, който ме остави в тежко психическо и физическо състояние, последици почти няма”, коментира студентът в ефира на „Здравей, България”. Той сподели, че не очаква компенсация за страданията си, а и до днес има предразсъдъци, стоейки близо до непознат човек.

Присъдата на извършителя е дадена след постигане на споразумение с Прокуратурата. „Излиза така, че всичко се случва извън нашите сили. Струва ми се несправедливо”, посочи Владимир Радев.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Арестуваха варненец за поредно провинение, този път за кражба на лекарства от аптека
Дата: 22/10, 10:23

Ани Цолова: Преди 11 години за първи път чух думите "Ти работиш за американското посолство", първо се изсмях и не подозирах какво означава това
Дата: 22/10, 10:21

Гастроентерологът: Държим решението за здрав корем
Дата: 22/10, 10:20

"Животно" от Север е сграбчило България в ледени клещи и няма пускане
Дата: 22/10, 10:13

Прегръдка между колеги стресна Гала и Патрашкова
Дата: 22/10, 10:12

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия