Цънцарова изнерви още един важен депутат: Нареждат се на Кирил Петков и Пеевски


Дата: 21/10, 11:43

Кадър БТВ

Отново сутрешен градус на напрежение по оста "политика - журналистика".

Водещата на сутрешния блок на bTV Мария Цънцарова и Станислав Балабанов си размениха реплики - Балабанов констатира, че Цънцарова му приличала на Кирил Петков, а тя отговори, че той ѝ приличал на Делян Пеевски. Последваха разяснения - имате ли доказателства, попита Балабанов и беше контриран той има ли, с което логично се стигна до признание тип "така го чувствам", на което и Цънцарова отговори по същия начин. По-важно е не какво говорите, а как гласувате в пленарна зала, подчерта тя, след като напомни какво стана с "борбата с корупцията" от страна на ИТН, когато се стигна до поста на председателя на Антикорупционната комисия. Балабанов се оправда, че трябвали 160 гласа за свалянето му, но Цънцарова му напомни, че това важи само за назначаване - по закон, предаде "Актуално".

"Операция "Чисти ръце" ще правите ли с "Величие", попита Цънцарова Балабанов, а той отговори, че ще правят нов медиен закон, за да се изчисти собствеността на медиите. После наред са учителите, така ли, попита Цънцарова предвид т.нар. антиджендър текстове в образователния ни закон.

"Ивелин Михайлов не присъстваше в предишния парламент физически. Партията му се разпадна на петия ден, а последният доклад на ДАНС показа доста смущаващи неща за конкретния човек."

Това заяви в предаването "Тази сутрин" кандидатът за депутат от "Има такъв народ" Станислав Балабанов.

"Данните в доклада на ДАНС са смразяващи, наистина. Ако имахме работещи институции, Ивелин Михайлов вече трябваше да бъде задържан", добави той.

По думите му "Има такъв народ" ще бъде изключително силно представена в 51-я парламент.

"Няма как такива субекти да заемат мястото на партия, която в последните години доказа потенциала си. В крайна сметка това, което се случва напоследък и социологията, която излиза, показва, че "Има такъв народ" ще бъде незаобиколим фактор", заяви Балабанов.

"Хората ще отсъдят, но аз имам вътрешното усещане, че "Има такъв народ" ще носи огромната отговорност за това какво предстои в държавата", каза още Балабанов.

"Очакваме да водим нормални разговори, които касаят най-после да се седне и да се работи по приоритети. Ние това поставихме с третия мандат в 50-ия парламент. Всъщност успяхме, въпреки разпада в политическите партии, да ги съберем на една маса. Успяхме да видим, че техните експерти се съгласиха с всички приоритети, които представихме, обаче техните началници ги бяха изпратили да откажат", каза той.

"Бойко Борисов изпитва страх от едно ново начало, което го връща в страшното му минало. Страхът витае в ГЕРБ, защото има много слухове, които са смущаващи. Има страх от зависимост. Нямаше причина да отказват подкрепа с третия мандат", заяви Станислав Балабанов.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Acibadem: Цялостен подход към лечението на рак на гърдата
Дата: 21/10, 14:40

И Слави Трифонов нападна Цънцарова и нейния партньор: Слагам край
Дата: 21/10, 14:311 Коментар

Франция продава фармацевтичен гигант на американски фонд за 15 млрд. долара
Дата: 21/10, 14:29

Къщичка по-ценна от тристаен апартамент в центъра на София откриха в български град
Дата: 21/10, 14:25

Млад водач загина след пътен инцидент
Дата: 21/10, 14:23

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия