Александра Гърдева, Севар Иванов, Таня Скринска, Иван Манчев и Есил Дюран за кампаниите на политиците


Дата: 27/10, 18:12

Кадър Нова ТВ

Инфлуенсърът Александра Гърдева, актьорът Севар Иванов, бизнесдамата Таня Скринска, телевизионният водещ шеф Иван Манчев и певицата Есил Дюран са гости в изборното студио на NOVA. „Моите усещания са за начало на нова ера, нова политическа конфигурация, нови политици – по-свежи, по-млади. Наблюдавам и младите хора около мен, те имат съвсем друго виждане как трябва да бъдем управлявани“, посочи Дюран.

„Кампаниите досега бяха: „Гласувайте за нас, защото ще направим живота ви по-хубав“, постепенно преминаха на: „Гласувайте за нас“ и вече на тези избори беше просто: „Гласувайте“. Надеждата и критериите са паднали много ниско“, заяви Иванов.

„Оптимист съм, че този път ще се състави кабинет. Смятам, че политиците стигнаха до извода, поне при някои партии виждам един катарзис и отношение към това да се състави правителство. При други все още не се наблюдава такова нещо. Редно е да кажем, че е наложително да се състави. Като представител на бизнеса, мога да кажа, че това, че нямаме редовни правителства изключително негативно се отразява на българския бизнес“, подчерта Скринска.

„Аз съм от хората, които гласуват с надежда и вярват в нея, защото е свързана с апатията. Хората не гласуват заради апатията, защото вече не вярват. Затова всичко старо, според мен, трябва да се счупи малко, по-малко“, каза Гърдева.

„В момента избирателната активност е 25 до 26%, къде сме коректив на управляващите? Никъде. Не сме. Няма критерий за тези, които в момента влизат в парламента. Тези, които трябва да те управляват, трябва да са с достойнства, качества и да са управлявали нещо. Не може да говорим само с думи, приказки и някакви слогани“, твърди шеф Манчев.

Според бизнесдамата информацията за купен вот повлиява на хората да мислят, че няма смисъл от гласуването.

По думите на Есил Дюран зрителите очакват да получат информацията кои партии купуват гласове преди изборите.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



"Галъп": ГЕРБ-СДС влиза с 65 депутати, ПП-ДБ получават 40 банки
Дата: 27/10, 20:31

Асен Блатечки: Дълго време гласувах с опцията "Не подкрепям никого"
Дата: 27/10, 20:29

Първан Симеонов: Най-логично би било правителство между ГЕРБ, ПП-ДБ и ИТН
Дата: 27/10, 20:23

Слави Трифонов: Тъжно е
Дата: 27/10, 20:23

Идва изненада с цените в хипермаркетите
Дата: 27/10, 20:19

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия