Хороскоп за вторник 22 октомври: Място няма да си намери зодия


Дата: 21/10, 21:00

Пиксабей

Ето хороскопа на Ламята за вторник

Овен

Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте да действате сражавайки се, да полагате усилия и да се стремите към проблемните цели, независимо от това, колко препятствия има по пътя, а сега просто нищо такова няма. Настроението Ви ще се разваля с всеки час повече и повече, а жертва на Вашето униние ще стане всеки човек, който случайно Ви попадне под ръка. Може да оправите ситуацията, насочвайки своята енергия към обучение. Този ден е много подходящ за придобиване и усъвърщенстване на полезни навици.

Телец

Това е съвършено очевидно, но може да се повтори още веднъж: над отношенията трябва да се работи. Възможно е и да знаете това, но едни от най-важните за Вас отношения, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към онзи човек, който според Вас не Ви дава онова, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, в последно време само давате, а и Вие сте заслужили някакви усилия от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми - просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, след като Вие я изпуснете....
 

Близнаци

Днес нещата Ви ще се придвижват бавно, поради което съвсем няма да може да приключите с тях, а това безкрайно ще дразни Вашия любим човек. Постарайте се някак да пооправите създалата се ситуация, иначе кавгате на празно място просто ще е неизбежна, а за момента тя съвсем не Ви е нужна.
 

Рак

Редно е, да се замислите за бъдещето - звездите обещават да Ви подарят отлични идеи, които в близко време ще можете да реализирате. Само че трябва да имате предвид, че всички Ваши планове трябва да са внимателно премислени, защото няма нищо по-лошо от недостатъчно преценени „за” и „против”. Днес без особени усилия ще си изясните, кой е Ваш приятел, и кой – не съвсем. Разочарованието ще бъде силно и обидно, доста трудно ще бъде, да запазите спокойствие. Като начин за компенсация за преживявания, звездите може да Ви предложат приятно запознанство.
 

Лъв

Женевската конвенция забранява експериментите с хора. Днес трябва постоянно да помните това, защото вътре у Вас ще се появи едно малко дяволче,предлагащо да нацелува някого, или да си поиграе с някой друг просто така, от любопитство, пък каквото ще да става след това. А това си е експеримент в чист вид.
 

Дева

Поглеждайки се сутринта в огледалото, очевидно ще решите, че трябва да си смените имиджа. Звездите Ви съветват днес да не правите кардинални промени, а да се ограничите само с прическата. Отделете си днес през деня време, и отидете в салон. Можете също и да боядисате косите си, но не в някой ярко фрапантен цвят, защото рискувате да се окажете непозната...
 

Везни

Перспективите за този ден няма да са лоши и ще стават толкова по-добри, колкото повече съюзници намерите. За самостоятелни действия и решения моментът не е най-подходящ. Изключение правят само имуществените и финансови дейности. Там може да разчитате само на себе си. Помнете, че идеите Ви са добри, но не винаги срещат подкрепа, тъй като Вие си икономисвате обясненията, и прекалено неясно отговаряте на въпросите. Ако говорите повече, непременно ще Ви разберат и ще Ви подкрепят. Денят е подходящ за участие в светски мероприятия.
 

Скорпион

Очертава Ви се един самотен ден. Това, всъщност, има и своите прелести, защото може да се заемете със самоусъвършенстване. Може да започнете да четете някоя умна книжка - няма да Ви бъде излишно. Може да успеете да извлечете от нея материал за някои разговори, с които да направите впечатление.
 

Стрелец

Поради нестабилност на емоционалния фон Стрелците стават раздразнителни. Да се угоди на представителите на знака е практически невъзможно, макар че близките им често се опитват да направят това. Постарайте се да отделите важното от второстепенното и да затворите очи за неприятните дреболии. Така ще облекчите не само своя живот, но и на околните. Денят ще бъде много наситен. Разнообразието на натоварването, което по начало Ви е приятно, надвечер ще се превърне в преумора и даже е възможно да премине в безсъница. Откажете се от употребата на алкохол и тежка храна и не проверявайте организма си за издръжливост.
 

Козирог

Може да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това не лек ден. Ще възникнат не малко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ. Въобще през този ден може и трябва да говорите с близките за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете не само добри думи, но и полезни съвети, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите преживявания с добре настроени слушатели.
 

Водолей

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – около Вас има достатъчно хора, готови да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, но ако се занимавате само с нови неща. Ще се появят много блестящи идеи: от една страна - много смели, а от друга – даващи Ви възможност изцяло да реализирате своя потенциал. Винаги правите всичко вдъхновено и весело – даже гледането на телевизионно предаване може да превърнете в невероятно привлекателно действие. Не се учудвайте, че днес ще бъдете в центъра на внимание.
 

Риби

През този ден душата Ви ще жадува за творчество и творческа реализация, а и за благодарни зрители или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на такъв може да влезе и Вашия любим човек, но ако плодовтете на Вашата фантазия не са му по вкуса, търпението му може и да не стигне за дълго време.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Направете важна крачка към новата си визия с МЦ Хейлан Варна
Дата: 22/10, 02:20

Макрон: Франция ще помогне на Молдова
Дата: 22/10, 02:04

Хенри Кавил ще участва във "Волтрон"
Дата: 22/10, 01:52

Гастроентерологът: Държим решението за здрав корем
Дата: 22/10, 01:40

Кухненско оборудване за ресторант. Какво ни трябва?
Дата: 22/10, 01:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия