Гаф на Ники Кънчев вбеси зрител


Дата: 28/10, 19:13

Редактор: Недко Петров

Стопкадър бТВ

Любителят на фотографията Иван Иванов нямаше късмет в "Стани богат" и спечели само 500 лева, като не използва един от трите си жокера.

Въпрос за 1000 лева обаче радзбуни духовете в телевизионната игра.

За него играчът бе попитан от Ники Кънчев "Кой тенисист не участва на Олимпийските игри през 2024 г.?", като опциите бяха Стан Вавринка, Рафаел Надал, Новак Джокович и Джон Макенроу. 

Иван, който работи в Историческия музей в Чипровци, правилно отбеляза, че Джокович стнана шампион в Париж, а Надал също участва в последните си Игри.

Изненадващо обаче той се поколеба за верния отговор, но все пак събра смелост и след като каза с половин уста, че Вавринка също би трябва да е участвал, маркира Макенроу.

Последва въпрос на водещия каква може да е била причината американецът да не се е появил на корта във френската столица, и тук Иван се почувства неудобно, тъй като не знаеше отговора.

Тогава Кънчев отбеляза, че няма как Джон да е бил участник в тези Игри, след като е над 70 години, и това вбеси зрител на продукцията по бТВ, който реагира със светкавичен коментар: "Джон Макенроу не е на 70 години, а е почти връстник на Ники Кънчев. Той е на 65".

В случая фенът на предаването по бТВ излезе абсолютно прав, тъй като позна годините на една от големите легенди в тениса, а на 26 декември Кънчев ще стане на 64.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Предимно жени са в това племе на „Игри на валята“, но зрителите не им симпатизират
Дата: 28/10, 21:34

Разбиха високотехнологична наркооранжерия в София
Дата: 28/10, 21:22

Доброволци на ПромениКартинката с кауза: Няма нищо срамно да вдигнеш боклука, оставен от друг. Искаме да дадем пример, а днес събрахме 150 кг отпадъци
Дата: 28/10, 21:20

Как да не се тръшнем болни?
Дата: 28/10, 21:10

Недостиг на занаятчии: Европа е гладна за хлебари, липсват дърводелци и зидари
Дата: 28/10, 21:07

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия