Ливърпул запази перфектния си баланс в Шампионската лига


Дата: 24/10, 01:10

снимка: pixabay.com

Ливърпул постигна осма поредна победа във всички турнири и 11-и успех в първите си 12 мача от сезона, след като надигра с 1:0 като гост РБ (Лайпциг) в двубой от третия кръг на Шампионската лига. Единственото попадение отбеляза Дарвин Нунес в 27-ата минута.

По този начин мърсисайдци се изравниха на върха във временното класиране с Астън Вила, като това са единствените отбори, които имат пълен актив след първите си три мача от новия формат на турнира. "Червените бикове", които иначе делят първото място в Бундеслигата с Байерн (Мюнхен), отстъпвайки само по голова разлика на баварците, пък загубиха и третия си двубой в ШЛ, предава Спортал. 

Тежката серия от мачове за Ливърпул продължава с гостуване на Арсенал в края на седмицата.Арне Слот направи три промени в сравнение с мача с Челси през уикенда. Дарвин Нунес започна на върха на атаката за сметка на контузения Диого Жота. Алексис Мак Алистър се завърна в халфовата линия, като мястото си отстъпи Къртис Джоунс, който бе играч на мача преди няколко дни. Коста Цимикас започна отляво на отбраната вместо Анди Робъртсън. Доминик Собослай и Ибрахима Конате бяха титуляри срещу бившия си тим.Марко Розе предприе само една корекция в своя състав с сравнение с победата над Майнц. Бенямин Хенрикс замени Лукас Клостерман като един от триото в центъра на защитата.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



До 21 градуса в четвъртък
Дата: 24/10, 04:00

Направете важна крачка към новата си визия с МЦ Хейлан Варна
Дата: 24/10, 03:40

Гастроентерологът: Държим решението за здрав корем
Дата: 24/10, 03:00

Кухненско оборудване за ресторант. Какво ни трябва?
Дата: 24/10, 03:00

На 24 октомври рожден ден има Владимир Пенев
Дата: 24/10, 03:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия