Дара: Той преобърна света ми


Дата: 24/10, 11:46

Кадър Нова тв

Дара сама си избрала годежния пръстен, призна самата тя преди дни. В подкаста към музикалното състезание „Гласът на България“ по Би Ти Ви, в което певицата е сред треньорите, стана ясно, че любимият й Ервин Иванов не я е изненадал съвсем с предложението за брак. Докторът по фармакология искал да е сигурен, че Дара ще хареса годежния си пръстен и даже я помолил да му покаже какъв стил предпочита.

Двамата се сгодиха през февруари на екскурзия в Тайланд. Ервин задал важния въпрос пред гигантската статуя на Буда. „Беше чисто и истинско”, похвали се Дара тогава. Малко по-късно се разбра, че влюбените, които живеят на семейни начала вече почти 2 години, са си купили заедно апартамент. Нямали период, в който трябвало да напасват навиците си. Пасвали си перфектно в ежедневието. Дори типичните битовизми, които често се явяват изпитания за една връзка, не били в състояние да предизвикат напрежение между 25-годишната варненка и приятелят й, който неотдавна прехвърли 30-те. Допълвали се във всяко отношение, включително в домашните задължения. Нямали разногласия и за сватбата. И двамата искали да е следващата година, за да я организират така, както си я представят.

„Ервин е човекът, който ми преобърна света. Предишните ми връзки, както и в творчеството ми – може да се чуе за какво съм пяла, е било някакъв тип борба и нагаждане на парченца, които просто не са от един пъзел. Докато в нашата връзка с Ервин не само сме парченца от един пъзел, но сме и двама герои от една приказка”, признавала е Дара, която направи силно впечатление през пролетта и с танцовите си умения в състезанието „Денсинг Старс“, в което бе сред фаворитите.

Продължение в https://hotarena.net/az-jenata/dara-sama-si-izbrala-godezhniya-prasten


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Затворен е един от първите "Макдоналдс" в България
Дата: 24/10, 14:25

"Ученическо и столово хранене" във Варна отговори на обвиненията за несъответствия в менютата и енергийните стойности на храната в детските градини
Дата: 24/10, 14:21

Направете важна крачка към новата си визия с МЦ Хейлан Варна
Дата: 24/10, 14:20

Жена с ножица „освободи“ дърветата на Бургас
Дата: 24/10, 14:06

Карбовски: Няма как, ще продължавам да прося, колкото и да е неприятно, защото съм си харесал Донго
Дата: 24/10, 14:03

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия