Преди няколко месеца изпрати жена си и на 94 години хвана ново гадже


Дата: 24/10, 14:36

Кадър, Уикипедия, Erin A. Kirk-Cuomo

Актьорът на любовна вълна само месеци след смъртта на партньорката му

94-годишната холивудска икона Клинт Истууд отново е на любовна вълна само месеци след смъртта на дългогодишната му партньорка Кристина Сандера. Според американски медии актьорът вече има нова жена в живота си и дори я е представил на семейството си. Тази новина предизвика изненада сред феновете на звездата, но близки до него източници подчертават, че Истууд винаги е бил човек, който живее живота си пълноценно и не се страхува да търси нова любов дори след такава загуба, предаде Ретро.бг.

Истууд и Сандера бяха заедно повече от десетилетие. Те започват връзката си през 2014 г., когато тя работи като хостеса в неговия хотел „Мишън Ранч“ в Кармел, Калифорния. Двамата се появяваха заедно на червения килим за филмови премиери, включително на „Американски снайперист“ през 2015 г. и „Съли“ през 2016 г. За съжаление Кристина почина през юли 2024 г. от сърдечен удар на 61-годишна възраст, оставяйки дълбока следа в живота на актьора.

Според RadarOnline Клинт Истууд не е позволил на загубата да го сломи и е намерил нова партньорка. Той дори я завел в хотела си в Кармел – място с голямо значение за него, тъй като сам е бил кмет на града в миналото. Макар подробности за новата му избраница все още да липсват, източници, близки до актьора, твърдят, че той се е погрижил да я запознае с близките си. За него това е естествен ход, тъй като на 94 години Истууд ясно разбира важността на това да продължава да се радва на живота.
Решението на холивудския ас да се отвори за нова връзка не е изненадващо за хората, които го познават добре. През годините актьорът е бил в няколко дългосрочни връзки и винаги е държал личния си живот относително извън светлината на прожекторите. Въпреки големия си успех в киното той винаги е избирал да живее скромно и да се фокусира върху това, което го прави щастлив.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Изборните книжа и машините за гласуване зад граница са изпратени до всички секции
Дата: 24/10, 17:10

Борислав Гуцанов: Партиите трябва да се обединят около приоритети за страната
Дата: 24/10, 17:10

Международна строителна компания избра Черно море
Дата: 24/10, 17:10

Зрители бесни на "Биг Брадър: Защо позволяваш да мачкат този мъж
Дата: 24/10, 17:02

На 58 години Слави Трифонов разкри пред Карбовски: Исках да се оженя
Дата: 24/10, 17:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия