Хороскоп за неделя: Да не споделя нищо зодия


Дата: 26/10, 21:00

Пиксабей

Овен

През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Телец

Днешният ден може да стане за Вас приятно изключение от правилата: Вашият любим човек да се държи нетипично и крайно учудващо. Той , за съжаление, никога до сега не се е държал така с Вас, и единственото Ви желаnие ще бъде, ако може този ден никога да не свършва.
 

Близнаци

Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: тоя ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват.
 

Рак

Днес предстои да се справите със сложна задача, която ще бъде поставена от Вашия любим човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите максимално старание и усилия. В противен случай и при най-малкия неуспех ще бъдете обвинени, че не сте искали това да стане, и индиректно ще се правят изводи за отношението Ви към въпросния човек.
 

Лъв

Звездите Ви препоръчват, днес да си устроите светски ден. Постете някакъв клуб, ресторант или театър, но задължително с Вашия любим човек. Без него това мероприятие ще бъде действително безсмислено, и на практика – ненужно. Нека вашата двойка бъде най-забележителна тази вечер!
 

Дева

През този ден Вашият любим човек ще Ви донесе подарък – съвсем неочакван, и даже твърде е възможно да бъде и ненужен . Не забравяйте ,все пак, да поблагодарите, иначе желанието да Ви прави сюрпризи ще изчезне у него за дълго, ако не и за винаги. По-добре малко неискреност, отколкото много разочарования и сълзи.
 

Везни

Днес ще бъдете склонни към проява на скъперничество. Това може да се отнася както до работата, така и до трудно заработените Ви пари. Само че никой не обича стиснатите. Може би трябва да се опитате да намерите златната среда , така че търсете алтернатива, която да позволи на всеки човек да почувства своята ценност и да не позволява хората да се чувстват излъгани.
 

Скорпион

Днес на Вашия любим човек няма да му се иска дълго да се занимава с Вашите проблеми. За него те ще бъдат доста просто решими или незначителни. Затова не апелирайте за неговата съвсет или съжаление. По-добре аргументирано докажете, че решаването на този въпрос за Вас е много важно.
 

Стрелец

През това денонощие може постепенно да се превърнете в чоек, който иска колкото се може повече да се наслади на живота. Възможно е да криете своите прищевки и пристрастия от околните, но себе си няма да успеете да измамите. През това време може да се усили Вашата вътрешна потребност от любов, съчувствие, внимание. Признание, домашен уют и емоционална хармония към някого, а също (ако, разбира се, сте сериозно влюбени), за тясно интимен контакт с обекта на Вашата страст. Това е не лош момент за за изпълнение на конфеденциални поръчки или за тайни срещи.
 

Козирог

Запасете се с търпение, защото това не е денят, когато можете да постигнете своето с настойчивост и замах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с чуждите слабости. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо преодоляване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите енергията си напразно. Възможни са разногласия с любимия човек, но конфликтите ще успявате да избегнете. Убедително ще доказвате своята правота, избягвайки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще расте.
 

Водолей

Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.
 

Риби

Предстои Ви ден за активно общуване, което ще Ви залее с цял поток новини. Те толкова ще Ви натоварят, че , поради липса на невъзможност да обмислите всичко за кратко, ще Ви се струва, че денят е напразно загубен. Първата половина на деня ще е по- удачна за мъжете, или за тези жени, които притежават твърд характер и мъжки подход към живота. Не трябва да се дразните, ако родителите Ви проявят излишен интерес към Вашата персона. Намеренията им са добри, макар че от Ваша страна е възможно да започе скандал. Отклонете разговора.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Управляващата партия печели изборите в Грузия с минимална преднина
Дата: 26/10, 23:16

В Шумен задържаха жена с над 2 промила алкохол зад волана
Дата: 26/10, 23:09

Зрителите спасиха Марио с много висок процент на подкрепа
Дата: 26/10, 22:51

Нетаняху: Израел избра предварително целите на нападението
Дата: 26/10, 22:37

Мъж в Шумен поля къщата на жена си с бензин
Дата: 26/10, 22:18

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия