Кривошиева: САЩ ми липсва, защото американецът е директен, а българинът лъже


Дата: 25/10, 15:59

Редактор: Юлия Георгиева, кадър Нова нюз

Върнах се в България, защото мисля, че пътя си в Америка го извървях, но понякога ми липсва и съжалявам, че се върнах. Първо, липсва ми мястото, на което живееш цели 28 години. Аз толкова години живеех да едно и също място, не както американеца постоянно да се местя. На второ място ми липсва непосредственото, истинското общуване с хората. В България то ми липсва, защото американеца общува директно. Ако той не иска да ти каже нещо, директно ти го заявява, конкретно. Докато българинът, ако не иска да ти каже нещо, той или ще те излъже, или ще направи хитрия номер да скрие, или ще говори с двусмислици. Именно двусмислиците много ми пречат. 

Това сподели пред Нова нюз актрисата Ирен Кривошиева.

Учениците е много трудно да ги научиш на нещо, защото те не възприемат почти. Но това, което мога да направя, е да ги обичам, за да могат те да обичат. Защото любовта е единствената основа на всичко, обясни тя.

Когато човек обича другия, той съвсем по различен начин се чувства. Тялото, физиката, мисълта му тече различно, има необяснима радост, има усмивки, леко е. Но ако не обича, той е тревожен, изгубен, не може да си намери мястото, смята тя.

След 6 брака все още не съм се опознала, много ми е трудно, много съм полярна. Но пък разбрах, че трябва да имам повече търпение. Моите шест брака не са плод на неразумие, а на страх, на някакво временно чувство, което ме завладява, а трябва да се приложи разум. Не съм сбъркала, не съм направила нещо неразумно, покаяла съм се за това, за което трябва. По-добре така. Но да ви кажа, не е особено голямо геройство да имаш толкова бракове, сподели тя.

 

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Гуцанов и Киселова във Варна: БСП ще защити и възстанови конституцията
Дата: 25/10, 18:38

Завой наляво! Да сменим посоката, зове БСП-Обединена левица
Дата: 25/10, 18:38

Влаковете в Северна България: БДЖ ще обяви ново разписание
Дата: 25/10, 18:30

Кремъл коментира информациите, че Путин редовно разговаря с Мъск
Дата: 25/10, 18:19

Големи промени в закона за лекарствата
Дата: 25/10, 18:13

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия