Треньорът на Лудогорец: Контролирахме мача до червения картон


Дата: 25/10, 02:00

снимка: ПФК Лудогорец /ludogorets.com

Лудогорец контролираше мача до червения картон на Кайо Видал и имаше баланс както в атака, така и защита, заяви старши треньорът на разградчани Игор Йовичевич след поражението с 0:2 срещу Андерлехт във футболния турнир Лига Европа.

"Трудно е да играеш срещу толкова добър съперник, който победи отбори като Реал Сосиедад и Ференцварош. Съдията обаче показа различен критерий в отсъжданията си", заяви Йовичевич в интервю за Max Sport 3.

"Мисля, че до 30-ата минута контролирахме мача и имахме добър баланс в атака и защита. След това стана трудно да бъдем равностойни с човек по-малко, но се опитахме да го направим. Това е футболът и го приемаме. Резултатът е в наша вреда, но от видяното има позитиви".

Подобно мнение изрази и халфът Ивайло Чочев, който вярва напълно в шансовете на Лудогорец за достигане до елиминациите в Лига Европа. За момента разградчани са с една точка и заемат 33-о място в общото класиране.

"До червения картон стояхме добре. Изпуснахме две чисти положения, но картонът обърка плановете ни. Срещу толкова добър отбор е нормално да се приберем, но все пак имахме шанс да спечелим точка. Бяхме малко по-нервни след червения картон, но арбитърът при всяко нарушение даваше жълти", каза той за Max Sport 3. 

"Имаме своите шансове за плейофите. Днес имахме шанс за точка, както беше и в Пилзен. Надявам се в останалите мачове късметът да бъде на наша страна. Съперниците не ни респектират, а напротив - горди сме, че играем с такива отбори. Доста футболисти биха дали всичко, за да бъдат на нашето място".


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Българите в Гърция ще гласуват на изборите в 23 секции
Дата: 25/10, 06:00

Женското царство в „Игри на волята“ наказа единствените си мъже
Дата: 25/10, 05:54

Завой наляво! Да сменим посоката, зове БСП-Обединена левица
Дата: 25/10, 05:30

Борислав Гуцанов: Партиите трябва да се обединят около приоритети за страната
Дата: 25/10, 05:30

Международна строителна компания избра Черно море
Дата: 25/10, 05:25

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия