Мая Иванова. Кадри: Нова ТВ
Световноизвестният главен патисиер на “Института по хотелиерство и бизнес образование Гион” шеф Яник Гейлер изненада участниците в българския вариант на „Хелс китчън“. Той пристигна специално от Швейцария за мастърклас, като им разкри тайните на изисканите швейцарски десерти.
Часовници и ножчета, сирена и шоколад, Роджър Федерер... Това знаят повечето хора за Швейцария, но истината е малко по-сложна и много по-впечатляваща, сподели шеф Ангелов при представянето на шеф Гейлер.
Швейцария е световна марка за качество в кулинарията. В Алпите се срещнат кухните на Франция, Италия и Германия. В страната има повече от 130 ресторанта със звезди „Мишлен“. Там са базирани и седем от топ 10-те висши училища по хотелиерство в света, презентира шеф Ангелов.
Това е шанс едно на милион, да се учите от един от най-добрите в целия свят, напътства участниците в кулинарното риалити шеф Ангелов.
_%20522x%20921.jpg)
За реклама в "Петел" на цена от 60 лв без ДДС/30,68€ на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!
ИПИ: Заплатите и пенсиите в Русе скачат, а бедността намалява
Дата: 15/12, 00:001 Коментар
Има сигурно решение за високия холестерол
Дата: 15/12, 00:00
Коледен базар в Екопарк Варна
Дата: 14/12, 23:50
Идеи за коледна украса от Mr.Bricolage
Дата: 14/12, 23:50