Само на едно място във Варна: Екологичната сила на озона в ателието на Clean Zone елиминира бактериите и вирусите без да уврежда материите


Дата: 06/04, 10:27

Пролетта е най-подходящия момент за едно голямо чистене. Макар че за почистването на дрехи няма сезон, то е постоянна необходимост. Като прибавим обаче играчките на децата, различната екипировка за спорт, възглавниците и завивките, рокерските якета и каските, и изобщо – всичко текстилно у дома, все някога човек трябва да се заеме с решаването на проблема генерално.

А за късмет на жителите на Варна, в града им има такова решение. 

Clean Zone е българска верига от ателиета за химическо чистене, която разполага само във Варна и в София с революционната, мощна и екологична машина Ozocab. Без да използва никакви химикали и почистващи препарати, тя унищожава патогенните агенти и бактерии, акари причиняващи неприятни миризми, почиства и дезинфекцира материите. 

Когато системата е включена, устройството се запечатва и заключва автоматично. Кабината се изпълва с озон – един от най-мощните стерилизиращи агенти в света, който разгражда бактериите и вирусите без да уврежда материите. След това машината бързо и безопасно преобразува озона обратно в кислород, без риск за околната среда, персонала и клиентите. 


По този начин може да се почисти какво ли не:
- Костюми, дрехи, сватбени рокли и смокинги, обувки, палта, якета;
- Спортни облекла и принадлежности, скиорски и мото екипи, футболни екипи;
- Всякакви кожени изделия;
- Чаршафи, завеси, възглавници, одеяла;
- Неопренови костюми, бронежилетки, театрални костюми;
- Шапки и каски;
- Детски играчки, плюшени играчки, детски текстилни принадлежности.


Силата на технологията на Ozocab личи особено ясно при отстраняването на дразнещи миризми. Дори и да не пушите, остатъците от тютюневия дим в компанията оставя неприятно усещане по дрехите. То може много бързо да се отстрани, а по същия начин и миризмата на кучета и котки, на гориво или на боя, на парфюм или на човешко тяло. Естествено, мухълът и плесените нямат никакъв шанс за оцеляване в машината  Ozocab.

За повече подробности за ателиетата на Clean Zone посетете сайтът на веригата www.cleanzone.info или позвънете на телефон 0878 76 26 28.

Адрес във Варна: ул. "Ст. Стамболов" 12-А / до баня "Гъбата"/,

Работно време: 10 - 18 часа - без почивен ден

 

*публикация

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Хванаха въоръжен до зъби в Ямболско
Дата: 28/03, 18:15

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 18:10

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 28/03, 18:10

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 28/03, 18:10

Разследват случая с пострадалия водач на тротинетка в Русе
Дата: 28/03, 18:03

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия