Безплатни консултации във Варна – 23 и 24 юли; Велико Търново на 26 юли


Дата: 17/07, 09:00

Пациенти от Варна и региона, които проявяват интерес към възможности за диагностика и лечение в чужбина, ще могат да получат информация и консултация на място в офиса на Медикъл Караджъ - Варна на адрес: ул. Михаил Колони 19.

Желаещите да бъдат консултирани във Варна на 23 и 24 юли 2019 г. трябва да се обадят на тел. 0878 500 730 и да си запишат час. Консултацията е безплатна и чрез нея ще получите яснота за това как Вие бихте могли да получите мнение от видни специалисти за Вашия медицински проблем. Ще разберете как с помощ от наша страна и доверие – от Ваша, ще имате шанс да получите компетентно мнение и при желание от Вас и лечение в избрана клиника.

 

Медикъл Тур пристига и във Велико Търново на 26 юли. Експертите на Здравен информационен център Медикъл Караджъ ще съдействат с информация и консултация, относно възможностите на съвременната медицина и лечение в чужбина

Желаещите за безплатна консултация във Велико Търново могат да се обадят и да запишат час на един от посочените телефони: 0879 977 401 или 0879 977 402

С кампанията „Медикъл Тур“ Здравен информационен център Медикъл Караджъ предлага на българските пациенти информираност и достъп до най-съвременните методи и технологии в медицината. Към момента, ЗИЦ Медикъл Караджъ си партнира с над 100 лечебни заведения в 9 държави по света и непрекъснато разширява своята партньорска мрежа, за да отговори на всички нужди на пациентите в България.

Всеки желаещ, записал си предварително час, ще може да се срещне с експертите ни и да се информира за подходящите лечебни заведения в чужбина, в зависимост от здравословния си проблем. Пациентът ще може да предостави своята медицинската документация и да получи безплатна първоначална консултация със специалист.

Ето как преминава една безплатна консултация по време на кампанията „Медикъл Тур“

По време на индивидуалните срещи, експертите се запознават с всеки конкретен случай и медицинската документация по него. Те от своя страна, предоставят информация за възможностите за получаване на второ мнение и лечение при подходящ специалист с професионална експертиза и ерудиция. При нужда, пациентите получават съдействие за контакт с едно или повече лечебни заведения, за да направят своя информиран избор. Те могат да разчитат на помощта на Медикъл Караджъ при организацията на лечението си в чужбина. Благодарение на опита си и изградените трайни взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в Турция, Европа и Израел, експертите на Медикъл Караджъ имат възможност да съдействат за бърз и безпроблемен контакт с едни от най-добрите специалисти и лечебни заведения в света, да ускорят придвижването на документите, да спомогнат в организацията по пътуването и престоя в чужбина, както и проследяване на възстановителния период след завръщане на пациентите у дома. На разположение са по всяко време с информация, относно процедури, срокове, цени и организация на цялостния процес и не на последно място, тези услуги са напълно безплатни за пациента.

Ние от ЗИЦ Медикъл Караджъ знаем колко важно и отговорно е всяко решение, свързано със здравето. Ето защо, Медикъл Тур е още една стъпка към улесняване на пациентите в търсенето на лечебно заведение в чужбина, а така също и на лекаря, на който да гласуват доверие.

Тази кампания е предвидена да посети част от големите градове в страната.

Ако се нуждаете от диагностика или лечение в чужбина, но не знаете откъде да започнете и към кого да се обърнете, ЗИЦ Медикъл Караджъ може да ви предложи решение.

Имайте предвид, че по време на безплатните консултации, прегледи няма да бъдат осъществени. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациента към момента.

 

*реклама

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Радев: Предложението на Главчев е авангардно, в понеделник ще направим последен разговор
Дата: 20/04, 14:34

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 20/04, 14:30

Министър Петкова: Към 18 април Фискалният резерв е в размер на 10,9 млрд. лв.
Дата: 20/04, 14:281 Коментар

Везенков завърши първия си сезон в НБА с 225 точки
Дата: 20/04, 14:16

Президентът: Струва ми се, че Главчев все още не е разбрал с какво се е заел
Дата: 20/04, 14:02

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия