Варненец търси виновника на катастрофата край Каварна, при която загина съпругата му


Дата: 17/07, 15:57

Варненецът Диан Иванов отправи апел да помогнем да открие свидетели и чрез тях виновника на тежък пътен инцидент, отнел живота на съпругата му и пратил малкото му дете в болница, съобщава "Нова Варна".

Припомняме ви, че миналата седмица 44-годишна жена загина край Каварна при удар на мерцедес в дърво, а вследствие на трагедията малкото дете на семейството е в болница. Оказа се обаче, че виновникът, предизвикал с неправилна маневра катастрофата, завършила с фатален край, е избягал от местопроизшествието.

Според официалната информация на полицията, инцидентът е станал около 20:20 часа в неделя по главен път I-9 в района на град Каварна. На място е установено, че лек автомобил “Мерцедес” с варненска регистрация, управляван от 46-годишен мъж се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента е пострадало 9-годишно момче, което е настанено в реанимация на МБАЛ “Св. Анна” с вътрешни травми и фрактури, без опасност за живота. На място е починала возещата се на задна седалка жена на 44-години от град Варна. Водачът на колата е с охлузни рани, освободен е за домашно лечение.

Ето какво обаче ни разказва за трагедията Диан Иванов:
“На 14.07.2019 г. аз, моята съпруга и детето ми пътувахме от с. Дуранкулак към Варна с лек автомобил тъмносив Мерцедес Комби. Около 20:20 часа се намирахме до Т-образното кръстовище до гр. Каварна. Аз се движех по пътя с предимство, когато в непосредствена близост до търговските бараки на Т-образното кръстовище оранжев камион правеше ляв завой посока Каварна. Неговата позиция беше почти напречна на двете платна, като в последния момент се опитах да избегна удара и завих на дясно, от което се ударих в дърво. Камиона дори не спря да види как сме. Докато се опитвах да извадя семейството си от колата, камиона напусна мястото на катастрофата.Обръщам се към всички преминаващи на тази дата и час в района на Т-образното кръстовище и са станали свидетели на случилото се да се обадят на телефон 112 или на телефон 0887 49 48 44.Моля всеки, който може да помогне с каквато и да е информация, да не бъде безразличен.

Благодаря Ви”. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Хванаха подпийнал шофьор в Девня. Той прати приятел на пробата в болницата
Дата: 19/04, 11:53

Лекар предупреди: Резките промени във времето буквално могат да ви убият
Дата: 19/04, 11:51

Търсят двама души за висок пост в община Варна
Дата: 19/04, 11:48

Тик Ток пусна ново приложение и уплаши ЕС
Дата: 19/04, 11:45

2 май неучебен ден в цялата страна е възможно
Дата: 19/04, 11:43

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия