Звезден концерт на руската звезда Светлана Столповских и децата на "Камчия"!


Дата: 02/08, 17:47

На 1-ви август в Несебър се проведе вторият ден от звездното турне - шоу "Вокруг светы", чиято цел е да популяризира детското творчество. Над 300 жители и гости на Община Несебър се насладиха на колоритните изпълнения на известната руска звезда и креативен директор на комплекс "Камчия" - Светлана Столповских, талантливите деца от комплекс "Камчия", аниматорския колектив "Легенда" и танцувална школа "Елемент"!

Светлана Столповских  дълги години е била част от едно от най - известните руски ТВ предавания „Фабрика за звезди“, а сега е креативен директор на Международния комплекс „Камчия“ и ръководител на академията „ШОУБИЗНЕС“, която се провежда за първи път в „Камчия“. В продължение на две седмици децата, които участват в академията се обучават на актьорско майсторство, хореография, пеене, развитие на творческите умения и поведение пред публика, а лауреатите в академията имаха възможността да се изявят на сцените в градовете Бяла, Обзор и Несебър.

Мисия на комплекс „Камчия“ е да дава поле за изява на всички деца, защото всяко дете е звезда и заслужава възможността да развие потенциала си. В международния комплекс, разположен в природен парк Камчия, се провеждат тематични детски лагерни смени, в които участниците под ръководството на екип от професионалисти се обучават, забавляват и творят.

 

 

 

*публикация

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Препатили сънародници отърваха болницата
Дата: 16/04, 16:10

Първо заседание на новия Съвет по въпросите на социалните услуги във Варна
Дата: 16/04, 16:06

Започна се: Гръмотевична буря се стоварва близо до българската граница
Дата: 16/04, 16:05

"Градски транспорт" Варна има нужда от финансова инжекция
Дата: 16/04, 16:02

Увеличават персонала на социалните услуги във Варна
Дата: 16/04, 15:48

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия