Inclusive DeGusta – по-различният ресторант във Варна! Храна с превъзходен вкус на ниски цени


Дата: 22/08, 08:00

Отворен в началото на годината, ресторант Inclusive DeGusta или просто "ДеГуста", вече се е превърнал в различен и специален за варненци гостите на града.

Наскоро и аз с моята половинка посетихме това заведение, което, без съмнение, бихмe определили за кулинарно изкушение на Варна.

Тук можеш да обядваш и да вечеряш отлично приготвена, разнообразна и екологично чиста храна на удобно място за всички ценители на българската кухня - в центъра на морската столица.

Още при влизането си останахме очарован от цветовете и уютната обстановка, съчетана с вкус и елегантен стил.

Богата блок маса прикова погледите ни и точно както в добрите хотели, можехме волно да гравитираме сред разнообразие от ястия, подредени от игла до конец.

От супите до десертите, тази градина на изобилието събуди всичките ни сетива.

Масите са подредени така, че да не отнемат много място от пространството. Срещу входа са разположени касата и барът, а до тях е шведската маса.
Каква беше, обаче изненадата ни, когато научихме, че само срещу нечувана цена от 7,99 лева, се храниш неограничено – колкото и с каквото поискаш, шест дни в седмицата от 11 до 18 часа. А в периода 18 – 22 часа, вечерята е 12,99 лева. Отделно към обяда е включена безплатна безалкохолна напитка, а към вечерята – бира или безалкохолно по избор.

Запомнете: само 7,99 и 12,99 лева - за истински празник на храната, която ви е нужна, в комбинация с удоволствието да я избирате и опитвате, да бъдете любопитни за още, да се връщате всеки път, да ви привлича, вдъхновява и пълни с наслада.

Ресторант Inclusive DeGusta от ново поколение е подходящ за всички, които имат кратка обедна почивка, през която могат да се нахранят пълноценно, или искат да споделят изисканата вечеря с близките хора.

Изборът е предостатъчно голям и с високо качество, и веднага си признахме: наистина тази храна, която получихме, за тази ниска цена, е наистина вкусна!

На нас ни хареса абсолютно всичко, тъй като беше не само на ниво, но си беше направо чудесно!

 

Персоналът, който е много любезен, истински любезен, т.е. не просто фалшиви усмивки, а искрена топлота. И големият избор на храна с превъзходен вкус.

Освен всичко друго, с капацитета си от над 80 места Inclusive DeGusta е подходящо място, както за романтични вечери, така и за фирмени и приятелски събирания, и за всякакъв вид меропрития.

Inclusive DeGusta е  - това е нашето и вашето място в разграфените ни дни и седмица, без да изгубим от споделените мигове с любимите хора, приятели и колеги!

-----

За контакти:

Адрес: гр. Варна, ул. "Петко Каравелов" №4

Тел. за контакти: 089 524 2828

Имейл: degusta@abv.bg

Фейсбук страница: Inclusive DeGusta

--

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Морето у нас поскъпва с 5-10%, посрещат ни пикола от Непал
Дата: 28/03, 21:50

Петна по дивана? Какво почистване ще свърши работа?
Дата: 28/03, 21:47

Ударно скачат заплатите на софийските общинари
Дата: 28/03, 21:41

Доц. Светла Бонева: България изпусна момента за еврозоната преди 5 г.
Дата: 28/03, 21:261 Коментар

Симона от “Хелс Китчън” запозна Митко със семейството си, но скри, че са гаджета
Дата: 28/03, 21:18

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия