Лили наложи забрана, повече няма да можем да я...


Дата: 20/08, 10:40

Снимка: Булфото, архив

Промоционалните дейности по тройния концерт на Лили Иванова в Зала 1 на НДК на 8, 9 и 10 декември вървят с пълна сила. Рекламни материали и билбордове вече заливат столицата, но хилядите фенове на примата са озадачени от факта, че актуалният образ на изпълнителката на практика не присъства на тях, пише Lupa.bg.

Появи се и причината за за медийното затъмнение – след като навърши 80 години, Лили е наложила пълна забрана да бъде снимана.

Доскоро певицата позираше с удоволствие за фотосесии, разбира се, само на подбрани и близки до сърцето й майстори на обектива като Костадин Кръстев или Васил Къркеланов. Сега обаче Лиленце-Пиленце е наложила тотален мораториум върху образа си с аргумента, че една 80-годишна дама няма работа да се навира непрекъснато в очите на хората.

За последно Иванова си позволи да позира официално пред обективите в края на май, когато се появи в избирателната секция да пусне вота си за представители в европарламента.

„Не е въпрос само на суета. Всъщност Лили от години има фобия от фотоапарати и светкавици и сега просто си е намерила повод да отреже папараците”, твърдят нейни близки.

Страхът на Лили е с давност повече от две десетилетия. Инцидентът, зaрaди кoйтo примата зaпoчвa дa ce cтрaхувa oт фoтoaпaрaти, кaмeри и cвeткaвици, бил предизвикан от неин пcихичнo нecтaбилeн почитател. Един ден психарят посетил кooпeрaциятa, в кoятo примaтa живee – нa cтoличнaтa улицa „Oбoрищe” – и се прeдcтaвил нa пoртиeрa кaтo фотограф, c кoгoтo пeвицaтa имaлa нaпрaвeнa угoвoркa. Онзи не му се вързал и болният почитател тръгнал да го коли с джобно ножче. Полицията го заловила, но у Лили останал траен страх от представители на визуалните изкуства.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Още един заподозрян е задържан за атентата в Москва
Дата: 28/03, 23:25

В петък рожден ден има Ахмед Доган
Дата: 28/03, 23:031 Коментар

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 23:00

Камион заседна под Аспаруховия мост
Дата: 28/03, 22:44

Зеленски прие две френски представителки в Киев
Дата: 28/03, 22:24

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия