Трагедия: Блогър загина в ефир в адска катастрофа, погуби и приятелите си


Дата: 22/09, 17:47

Известният блогър, звездата на TikTok и Twitter Даниял Хан загина при нелеп инцидент на пътя, възникнал по време на пряко предаване на нощното форсиране на автомобила му с висока скорост, пише auto.blitz.bg.

Катастрофата е станала в Исламабад, Пакистан, на магистрала, като младежите на възраст от 20 до 22 години, освен, че са превишили с много максималната разрешена скорост, но и са преминавали опасно от лента в лента, изпреварвайки изключително рисково другите автомобили.

Ужасяващият и фатален инцидент е предаван от блогъра на живо в интернет.

В един момент Даниял, който управлявал колата, изгубил контрол и се врязал с дясната страна на машината си в задната част на камиона с пълна скорост, след което машината му се обърнала.

Както съобщава местната полиция, на място са загинали трима от четиримата млади хора. Оцелелият участник във фаталното пътуване в тежко състояние е откаран в Пакистанския институт по медицински науки (PIMS), но лекарите не успели да му спасят живота - жертвата почина от нараняванията си. Няма други пострадали при инцидента.

В интернет се появи видеоклип от зверската катастрофа и последствията от нея. За жалост, безразсъдното поведение е довело до фатален край. Феновете на младия блогър скърбят за неговата смърт в TikTok и Twitter."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.От пожарната във Варна напомнят, че утре в 12 часа ще бъдат пуснати сирените за две минути
Дата: 01/06, 14:49

Радан Кънев: Ако милиардите от ЕС бъдат откраднати по познатите схеми, нашите деца ще живеят в още по-изостанала страна и ще плащат дългове
Дата: 01/06, 14:46

Отварят електронната система за прием на първокласници във Варна на 2-ри юни
Дата: 01/06, 14:42

Семеен Фестивал ще радва малки и големи във Варна
Дата: 01/06, 14:42

Пиян с 3,20 промила се удари в дърво край път
Дата: 01/06, 14:35

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия