Барикадиралият се мъж в „Овча купел" заплашвал с убийство след отказ да бъде нает на работа


Дата: 23/09, 18:51

Източник и снимка: Нова Тв

57-годишният мъж, който над 20 часа стоя барикадиран в блок в София, е заплашвал с убийство собственик на охранителна фирма. Това се е случило след отказ да бъде нает на работа.

Когато от полицията го потърсили за обяснение, Ивайло Коцев изпаднал в криза, започнал да стреля и се барикадирал в апартамента си в столичния квартал „Овча купел“. 

След като още в неделя вечерта полицията успя да влезе в дома на мъжа, той е изведен оттам едва в понеделник сутринта. Задържан за 24 часа. Предстои да му бъде направена психиатрична експертиза, тъй като е с отклонения и е лежал многократно в клиники. По случая е образувано досъдебно производство за закана за убийство. Ако експертизата покаже, че той може да носи отговорност за действията си, ще му бъде повдигнато обвинение. Ако не, както предполагат разследващите, ще бъде настанен в психиатрично заведение.

Преди два месеца 57-годишният мъж отишъл на интервю за работа. „След като не е одобрен, в един дълъг период от време започва да изпраща SMS-и, отправят се сериозни закани, включително и за убийство и включително за саморазправа със собственика на фирмата”, заяви директорът на СДВР Георги Хаджиев.

В събота заплашваният подава сигнал в полицията, че мъж с камуфлажна униформа и оръжие го е търсил в офиса му. Затова от полицията отиват на адреса на 57-годишния мъж. „При опит да влязат в контакт с лицето, в апартамента се чува презареждане и започва да се стреля. Може би има изстреляни над два пълнителя”, коментира още Хаджиев.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Музикант и доцент сразиха премиера с тези думи
Дата: 19/04, 16:35

Борисов намеси и Лена: Кирил с една бутилчица ми счупи стъклената маса
Дата: 19/04, 16:33

КАТ няма да регистрира двустранни протоколи при пътни произшествия
Дата: 19/04, 16:30

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 19/04, 16:20

Жечо Станков: Внесох в деловодството на НС доклада за договора с "Боташ"
Дата: 19/04, 16:16

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия