Знаков бос на наркобанда даде показания срещу Митьо Очите и получи условна присъда


Дата: 23/09, 19:03

Снимка: Флагман.бг

Бургазлията Георги Илиев получи условна присъда по обвинение като лидер на опасна наркобанда, действала от януари до септември 2018 г.

Илиев се признава за виновен и е сключва споразумение за 2-годишна присъда с 3 години изпитателен срок. Условни наказания получиха и останалите от ОПГ-то Йордан Стойков, Минчо Минчев и Антон Динев, научи Флагман.бг.
 
Припомняме, че Георги Илиев беше арестуван през септември м. г. след акция на ГДБОП и ОДМВР-Бургас. При операцията, проведена в цялата област, са иззети близо 1 кг различни видове наркотици. В дома на лидера на бандата Жоро Илиев са открити и малко над 15 000 лв.

Името на Илиев нашумя и по друго дело, свързано със знакова ъндърграунд фигура от Южното Черноморие. Според защитата на Димитър Желязков-Очите, Илиев е един от основните свидетели на прокуратурата срещу несебърския бос.

"Прословутият Георги Илиев все повече ще се прочува. Как е възможно да присъства на всички тези разговори, които твърди, че е чул. Все едно постоянно са били заедно. Питах го дали не е в интимни отношения с Димитър Желязков", каза адвокатът на Очите Илиян Василев.

По думите на самият Желязков, в показанията си съименникът на боса на ВИС твърдял, че двамата едва ли не били първи дружки.

"Изкараха свидетел, който лъже. От 15 години бил с мен, някакъв Георги Илиев. Виждал съм го преди 15 години. Тогава му бих два шамара, защото закачаше дъщеря ми“, обяви в съдебната зала Очите.

Както Флагман.бг пръв съобщи, Илиев мистериозно е пуснат на свобода в края на февруари. Според Илиян Василев той е пропял срещу клиента му през януари.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Трагедия на Южния плаж във Варна
Дата: 29/03, 09:49

Кабинетът на кмета на Девин се разтресъл от земетресението
Дата: 29/03, 09:49

Осъдиха 44-годишен във Варна за изнасилване и блудство с непълнолетна 
Дата: 29/03, 09:47

Шенген веднага отприщи вълна от много нови полети от Варна до София и чужбина
Дата: 29/03, 09:44

Ники Василковски: Прахът от пустините в Африка се завръща над България
Дата: 29/03, 09:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия