Внимание, студенти: възможност за 4,6 или 8 часов работен ден в Съдърланд


Дата: 20/11, 17:09

Един от най-големите работодатели в България осигурява на служителите си перфектния баланс между работата, университета и личния живот

Съдърланд, световният лидер в трансформацията на бизнес процеси, предлага гъвкаво работно време на 4, 6 или 8-часов работен ден, за да могат студентите да съчетаят подготовката на уроците в университета с възможността да натрупат опит, да развиват своите умения и да практикуват езиците, които говорят в наистина глобална среда. Гъвкавото работно време е част от ангажимента на компанията да допринася активно за развитието и усъвършенстването на младите хора в България.

Освен възможността за баланс между работата, обучението и личното време, Съдърланд предлага на служителите си и множество вътрешни обучения, защото именно великолепният екип е най-ценният актив и причина за утвърждаването на компанията в бранша. Глобалният лидер в трансформацията на бизнес процеси организира регулярни лекции, уоркшопи и тренинги на различни теми, част от които включват повишаване на нивото на езика, презентационни умения, емоционална интелигенстност и други. Доказана практика във фирмата е по-голямата част от ръководните позиции да се заемат от вътрешно подготвени успешни специалисти.

Служителите на Съдърланд във Варна получават удобство и комфорт в офис, разположен в модерна сграда на комуникативна локация в морския град. И това не е всичко – компанията осигурява на кадрите си и богат социален пакет, който включва ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, спортни карти, отстъпки в различни магазини и ресторанти. За да направи атмосферата още по-страхотна, Съдърланд организира разнообразни тиймбилдинги, партита, празненства и социални инициативи, които превръщат служителите на компанията в част от едно голямо семейство.

Тази година Съдърланд във Варна празнува 3 години присъствие в морската столица. От 2016 г. насам офисът в морския град се е разраснал до повече от 300 служители, като екипът от професионалисти обслужва клиенти за три различни проекта. Компанията предлага отличен пакет от социални придобивки, както и модерен офис на централна локация в града. От скоро компанията предлага на своите служители електрически скутери и велосипеди, с които могат да се придвижват до центъра на града.

Всеки, който иска да се потопи в тази приятна работна атмосфера, може да види отворените позиции на Съдърланд във Варна и да кандидатства тук.

___________________________________________________________________________

­­­­­­­­­­­­С офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна Съдърланд е един от най-големите работодатели в България. Компанията отваря врати в страната през 2008 г., а в момента броят на служителите ѝ надхвърля 2900. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика.

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



66-годишен мъж загина при пожар в Силистра
Дата: 20/04, 13:15

Евродепутат: Трябва радикална реформа в посока президентска република
Дата: 20/04, 12:571 Коментар

Главчев: Предложих на президента аз да поема Външно
Дата: 20/04, 12:51

Цоков: Има карантинирани класове заради коклюш в София
Дата: 20/04, 12:45

Даниел Лорер: Наблюдаваме една игра между Радев и ГЕРБ
Дата: 20/04, 12:283 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия