Грандиозни намаления до 60 % по време на Черния Уикенд в КАМКО във Варна


Дата: 22/11, 19:10

Черният петък в Търговски център Камко ще изненада посетителите седмица по-рано.

Най-горещите оферти през годината може да грабнете не един, а цели три дни! Ела в Търговски център КАМКО, бул. Сливница 160 във Варна на 22,23 и 24ти Ноември и се възползвай от намаления на мебели, килими, матраци, мокети, пътеки, пердета, тапети и спално бельо, предоставени от КАМКО и Сони-М.

Трудно е да избереш кои от любимите си магазини да посетиш по време на Черния петък, затова не губи време в обикаляне! Открий всичко за пълното обзавеждане на дома си в Търговски център КАМКО!

Обичаме да посрещаме членове на семейството по време на празниците, но идеята за организиране на голямо семейно събиране може да е малко стресираща, особено когато имаме нужда от подновяване на обзавеждането. За щастие Черният петък е перфектното време да намерим всичко необходимо на най-добри цени!

Избери от огромно разнообразие вълнени или синтетични килими в най-различни цветове и размери! А ако имаш нужда от пътека и килим в един дизайн, КАМКО е правилното място да ги откриеш. Освен това само този уикенд можеш да спечелиш подарък при покупка на килим!

Разгледай многобройните варианти трапезни маси и столове и настани удобно всички гости на семейната вечеря. Изборът от дивани и канапета ще задоволи и най-капризния вкус!

Често посрещаме гости от други градове, които остават да нощуват у дома за празниците. Накарай ги да се чувстват уютно в спалнята с красиви завеси и луксозно спално бельо.

Потопи се в богат избор и изгодни цени в Търговски център КАМКО или разгледай предварително артикулите онлайн на страниците на КАМКО и Сони-М .

Не пропускай!

Големите намаления са само на 22,23 и 24ти Ноември!

 

 

* публикация

 

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Всеки пети у нас е под линията на бедност
Дата: 26/04, 22:52

Разград с богата културна програма през май: Великденски заек на Велики четвъртък, Чакърдъкова в Деня на буквите, а абитуриентите – по червена пътека
Дата: 26/04, 22:50

Доктор: Тестът за коклюш се прави сутрин на гладно
Дата: 26/04, 22:32

Ботев Враца победи Пирин в Благоевград на старта на плейофите
Дата: 26/04, 22:21

Пиян шофьор с джип предизвика верижна катастрофа в Казанлък
Дата: 26/04, 22:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия