Предколеден спад в цената на климатиците с 20% и безплатен монтаж


Дата: 11/12, 09:46

В Термо-клима са вече на Коледна вълна и първата седмица на декември цените на всички мострени модели пада с 20% . Последната седмица преди Коледа, клиентите им ще бъдат зарадвани с безплатен монтаж за всички климатици!

Добрата домашна атмосфера е немислима без климатик от Термо-клима. Компанията е основана през 2002г. във Варна и оттогава се превръща в лидер в продажбата и монтажа на климатична техника в над 15 града в страната.

 

От три години Термо-клима посреща клиенти на два адреса във Варна: „Брегалница“ 6 и в новия си шоурум на бул. „Януш Хунияди“ 73 с  разгърната площ 1500 кв.м.  Там варненци могат да открият климатици на водещи брандове с всевъзможни екстри за пречистване на въздуха. В Термо-клима следят последните новости в климатизацията и ги предлагат на клиентите си след внимателно сортиране на пазара и винаги на гъвкави цени. Връх в климатизацията е аспираторът и генераторът на кислород.

Много ценена особено през зимата е функцията Топъл килим. Тя позволява топлият въздух да бъде „изстрелван” на 10м. ниско в земята. Почти сериен за всички машини, предлагани в Термо-клима е йонизаторът. Предпочитани са и плазмените, катехиновите и фотокалитичните филтри. И понеже климатикът е не само необходим уред, а и част от интериора, в Термо-клима изобилства и от дизайнерски уреди с различни форми и цветове. Умелите консултанти имат предложение за всеки клиент и за всяко пространство. Както топ модели на Daikin, Fujitsu и Mitsubishi, така и бюджетни климатици и такива втора употреба. Гъвкавата лизингова схема е особено подходяща за клиенти, които искат да разпределят плащанията си във времето при нулева лихва.

Монтажите се осъществяват от квалифицирани техници в кратки срокове, а гаранционното и извънгаранционното обслужване се извършва в собствена сервизна база. За техниците от Термо-клима неизпълними монтажи почти не съществуват. Термо-клима  е предпочитан партньор за много административни сгради, заведения, магазини и частни клиенти, сред които: Апелативен съд-Варна, МБАЛ "Св. Анна"-Варна, СПОРТ ТОТО, Медицински център- Варна, Медицински център- Хелиос, Модна агенция Идеа-прима, Инжстройинженеринг, Инвест банк, Експресбанк, Експресгаранцион, РДВР-Варна, х-л Вела Хилс Велинград, х-л " Грийнпарк", х-л "Роял, х-л RIU Arabela", х-л "RIU Bolero", х-л "Адмирал"- Зл. Пясъци, к-с "Пурпурна звезда"- Св.Константин и Елена, х-л Кабакум, к-кс "При кмета", х-л "Казабланка" гр. Обзор, Държавен културен институт-културен център Двореца-гр.Балчик, Медицински център "Хелиос", Еконт експрес,  БРИТАНИКА, Варчев финанс, Регионално горско стопанство, Фестивален и конгресен център-Варна, любимите звезди Красимир Ранков, Мариус Куркински, Ваня Щерева, Калуди Калудов и Петер Петров. Последен актуален обект: „Аспарухова България“

И тази Коледа в Термо-клима са обзети от ентусиазъм и неустоими предложения. Защото празникът трябва да е топлина, уют и споделеност! За всеки дом и за всеки човек!

 

* публикация

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Хороскоп за 29 март петък: Телефонът си да не вдига зодия
Дата: 28/03, 19:00

МВР: Бомбените заплахи в София идват от страна извън ЕС
Дата: 28/03, 18:47

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 18:40

Ники Кънчев издаде голяма тайна за “Стани богат”
Дата: 28/03, 18:35

Хванаха въоръжен до зъби в Ямболско
Дата: 28/03, 18:15

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия