Седем са пострадалите при катастрофи във Варна и региона за последните дни, повечето са пешеходци


Дата: 09/12, 14:24

Вчера около 12:30 часа, в с. Старо Оряхово, неизвестно кола, по време на движение, блъска малолетно момиче, пресичащо пътното платно.Това съобщиха от ОД МВР - Варна.

Вследствие на инцидента момичето получава контузни наранявания, прегледано е и освободено за домашно лечение, без опасност за живота.

Отново вчера, около 22:00 часа, в гр. Провадия, 20-годишната водачка на  «Сеат» С.Д., местна жителка, по време на движение, поради загуба на внимание, губи контрол и се блъска в бетонен фундамент. Вследствие на инцидента жената е получила контузии, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

В петък около 08:50 часа, в гр. Акасково, на ул. «Св. Св. Кирил и Методий», водачът на  «ВАЗ» Д.С. (43 г.) от Аксаково, по време на движение, не пропуска и блъска пешеходка, пресичаща пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента жената (61 г.) получава контузни наранявания, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

Същият ден, около 10:45 часа, в гр. Варна, на ул. «Св. Св. Кирил и Методий», водачът на .«Мерцедес» Р.Р. (58 г.) от Варна, по време на движение, не пропуска и блъска пешеходка, пресичаща пътното платно. Вследствие на инцидента жената (68 г.) получава контузни наранявания, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

По-късно в петък, около 15:05 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Хан Севар» и бул. «Република», водачът на камион «Рено» С.М. (38 г.) от Варна, по време на движение, при завой наляво, не пропуска и блъска пешеходка, пресичаща пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента жената (77 г.) получава фрактури на нос и лява предмишница, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

В петък вечерта, около 23:00 часа, на пътя Варна - Белослав, 24-годишният водач на «Ауди» Д.П., по време на движение, поради несъобразена скорост, на ляв завой, губи контрол над МПС и се удря в дърво край пътя. Вследствие на инцидента са пострадали двама мъже (20 г. и 21 г.), пътуващи в автомобила. 21-годишният мъж е настанен в болнично заведение с пневмоторакс, без пряка опасност за живота. Другият е освободен с контузни наранявания.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 25/04, 15:10

Мъж изпотроши седем коли във Враца
Дата: 25/04, 15:01

Изсипаха се ледени късове по магистрала "Тракия" към Чирпан
Дата: 25/04, 14:57

Асен Блатечки искал по-голяма роля в „Дяволското гърло: Есента на демона”
Дата: 25/04, 14:48

Американски хирурзи спасиха пациент чрез свински бъбрек
Дата: 25/04, 14:43

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия