Модата лети с Grand Mall


Дата: 16/01, 17:55

10 щастливци ще летят до световна модна дестинация в най-новата игра за 10-годишнината на най-големия търговски център във Варна, която започва от утре

 

Модата може да лети и това ще се случи точно за 10-ия рожден ден на Grand Mall – лидерът сред търговските центрове във Варна. Новата игра „Модата лети“ дава шанс на късметлиите - клиенти на магазините в Grand Mall, да посетят една от горещите столици на световната мода – Тел Авив, Истанбул, Милано, Виена или Париж, и то с половинката си!

Партньори на Grand Mall в играта, която сбъдва желания, са туристическа агенция ChartAir, обменни бюра Tavex и авиокомпания Bulgaria Air – националният превозвач, на чиито криле ще летят щастливците.

Достатъчна е покупка на стойност минимум 35 лв. и можете да получите от Информационния щанд талон за участие. Талонът е важен, важна е и касовата бележка – пазете я, защото на нея ще ви сложат специален печат, с който ще получите наградата. Играта е открита за участие на всеки моден почитател и почитателка, навършили 18 години, които отговарят на условията, публикувани във Фейсбук страницата на търговския център.

Стартът ще бъде даден на 15 януари, когато модните фенове ще могат да пробват шанса си за екскурзия до Тел Авив. Столицата на Израел е най-новата притегателна точка за фешън маниаците, очаква ги с изобилие от възможности – огромни търговски центрове и стотици бутици, предлагащи смелите тоалети на най-новата вълна дизайнери. Можете да опитате късмета си за това пътешествие до 15 февруари.

Втората дестинация от полета на модата ще се разиграва от 16 февруари, когато ще ни чака екскурзия до Истанбул. Това е градът на изобилието, който не спира да примамва безброй туристи с чара си, съчетаващ пъстротата и орнаментиката на Изтока с елегантността на Запада. Чудесна възможност за шопинг се отваря с екскурзията за двама, която ще бъде спечелена от някой от вас с тази игра. Последни талони за нея ще се приемат до 15 март.

Разкошът на Виена и блясъкът на бутиците там ще са голямата награда в дните от 16 март до 15 април 2020. Усещали ли сте особената приповдигнатост от пищния разкош на виенските дворци, музея на Принцеса Сиси и легендарните сладкарници, декорирани в стил сецесион? Покрай тичането по модни центрове, не забравяйте да си вземете изящен сувенир с творба на Климт, зареден с любов и стил и да опитате прословутите торти във виенските кафенета.

В средата на март Grand Mall насочва погледите към Милано – обожаваният от стилисти и модни ценители град, който събира аромата на древни империи и провокациите на свещените чудовища в модата. От 16 април до 15 май „Модата лети“ продължава с награда – екскурзия за двама до града на Ла Скала. Всяко посещение на Милано е събитие, в което пътешественикът може да се докосне до легендите на Ренесанса, да изпие чаша неповторимо италианско кафе и да се изгуби в лабиринта от молове и модни бутици на великите съвременни марки.

Но какво би бил един моден маратон по света без Париж? Ето защо френската столица е красивият финал на играта „Модата лети!“. За екскурзия до Париж играйте от 16 май до 31 май. Шанз-Елизе, Айфеловата кула и Триумфалната арка очакват късметлията, който ще замине за Франция с „Модата лети“, както и улиците, изпълнени с най-престижните магазини на законодателите на световната мода.

Подробности за играта открийте във Фейсбук страницата www.facebook.com/GrandMallVarna/. Харесайте страницата, за да научавате първи за новите кампании и промоции. Повече за предстоящите събития и актуалните предложения в Grand Mall търсете във Фейсбук страницата и в сайта на Grand Mall www.grandmall-varna.com .

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 29 март рожден ден има Красимир Балъков
Дата: 29/03, 01:30

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 29/03, 01:10

Гръцкото правителство оцеля при вот на недоверие
Дата: 29/03, 01:00

Тонове пластмаса се носят във водите на Дунав
Дата: 29/03, 00:41

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 00:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия