От мола в София: Спазихме всички процедури по осигуряване на сигурността на посетителите


Дата: 24/01, 21:26

Снимка: Булфото, архив

Тази вечер в един от търговските центрове в София е бил получен сигнал за бомба. Посетителите веднага са били евакуирани, а от мола съобщават до медиите, че са спазени всички правила за осигуряването на безопасността на хората.

"Вследствие на анонимен сигнал за поставено взривно устройство в Сердика Център, веднага в сградата е спазена процедурата по осигуряване сигурността на всички посетители и служители и те са евакуирани своевременно. Екипът на търговския център съдейства на органите на реда, като в момента тече проверка на всички обекти. Всички клиенти, които са оставили автомобилите си, ще могат да напуснат търговския център с тях безпрепятствено утре", съобщават от мола.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Управителят на БНБ: Прилагаме три мерки заради COVID-19
Дата: 02/04, 18:58

Нови проучвания за COVID-19 започнаха в Турция
Дата: 02/04, 18:58

Само на едно място във Варна: Екологичната сила на озона в ателието на Clean Zone елиминира бактериите и вирусите без да уврежда материите
Дата: 02/04, 18:57

Парламентът с извънредни заседания утре и в понеделник
Дата: 02/04, 18:351 Коментар

Симидчиев: За българите е добре, че са ваксинирани срещу туберкулоза. Живеем между две епидемии - информационна и на вируса
Дата: 02/04, 18:21

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия