При спецакция на СДВР бяха иззети 15 шофьорски книжки


Дата: 26/01, 16:02

Снимка Булфото

Резултати от акцията по пътна безопасност и засилената патрулна дейност по установяване на водачи, употребили наркотици и алкохол на територията на СДВР. Операцията е проведена за времето от 21 часа снощи до 6 часа тази сутрин. Това съобщиха от пресцентъра на МВР, предаде новини.бг.

Полицейски служители са следили за опасно поведение на водачи, застрашаващо живота и здравето на останалите участници в движението. Иззети са шофьорски книжки за неплатени глоби, неизползване на обезопасителни  системи за деца, водачи и пътници, неправилно паркиране  - това са част от резултатите на операция по пътна безопасност, проведена от служители на СДВР тази нощ.

Проверени са 272 автомобила и 496 лица. Констатирани са множество нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за българските лични документи. Съставени са 24 акта и 16 фиша по ЗДвП.

Иззети са 15 свидетелства за правоуправление за неплатени глоби и едно за липса на застраховка ''Гражданска отговорност''. Съставени са 4 акта за шофиране в нетрезво състояние, задържани са 2 лица, образувано е едно досъдебно производство и е дерегистриран един автомобил.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Пентагонът е подготвил оръжейни доставки за Украйна в размер на 1 милиард долара
Дата: 24/04, 06:00

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 24/04, 05:30

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 24/04, 05:30

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 24/04, 05:00

Европарламентът прие нови фискални правила за ЕС
Дата: 24/04, 05:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия