Имате бизнес пътуване до Варна? Хотел "Елеганс" в центъра е перфектният ви избор на локация


Дата: 03/02, 12:28

Пътуванията до Варна се учестяват през лятото заради прекрасното море, но има един сектор, в който си на крак през цялата година, независимо дали времето е топло или студено - бизнесът. Морската столица е привлекателно място за него, а при честите пътувания по работа се нуждаете от място, в което да отморите след важните преговори през деня. То трябва да е както удобно, така и в добра локация, близо до важните точки на града. Именно това ви предлага хотел "Елеганс", който се намира в перфектен район - на тихата уличка "Габрово" до ЖП гарата, като центърът е само на 3 минути пеша.

В близост са много административни и бизнес сгради, митнически агенции, както и важни културни обекти, сред които Римските терми и Археологическия музей, Плажната алея, обновената Морска гара, казина, игрални зали и заведения от всякакъв тип - ресторанти, механи, клубове и дискотеки.

Престоят в хотела е на изгодни и достъпни цени, а позитивните коментари и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги. Стаите на "Елеганс" бяха реновирани за зимния сезон и клиентите му ще могат да се насладят на още по-голям комфорт.

Сред удобствата са централен климатик, Wi-Fi, LAN интернет със скорост 80 мегабайта във всяка една точка, което ще улесни комуникацията Ви. Стаите са просторни и всяка от тях разполага с хладилник, телевизор, сейф за ценности, вана и кана за кафе и чай. Ако сте дошли за релакс, той ще бъде пълен, тъй като в апартаментите има сауна, от която да се възползвате срещу допълнително заплащане.

Всеки клиент на "Елеганс" може да стартира отлично деня си, наслаждавайки се на закуска по желание и 60 вида кафе от пет кафемашини. Сред тях са водещи марки като Malongo, Lavazza, Bianchi, Nescafe и други. Има и домашни сладкиши по оригинална италианска рецепта, а на вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино.

“Елеганс” организира също така ергенски и момински партита, както и оказва съдействие за такси, екскурзии, трансфери, рентакар и др.

За контакти:
Адрес: Варна, ул. “Габрово” 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Хотел “Елеганс” във фейсбук
Email: hotel@elegance-varna.com
www.elegance-varna.com

*реклама

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Първи подробности за екшъна със стрелба по АМ "Тракия"
Дата: 19/04, 16:03

Невероятният Шмидт от СКТМ „Комфорт“ първи на Световната купа
Дата: 19/04, 16:03

Костадинов попадна на летището в най-богатата страна в ЕС и полицаят го "приземи" с Шенгенска проверка
Дата: 19/04, 15:58

Преди евровота: Българинът повече с мисъл за джоба, не за геополитика
Дата: 19/04, 15:521 Коментар

Запрянов: Няма да паркираме МиГ-29 до 2028 година
Дата: 19/04, 15:42

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия