Искате красива морска сватба? Laguna Camping&Villas Resort край Варна е перфектното място - истинско бижу на самия бряг


Дата: 08/03, 08:54

Сватбата е един от най-запомнящите се мигове в нашия живот. Затова всички искаме тя да е перфектна - с най-страхотните приятели, на най-уникалното място, с вкусна храна, великолепна украса, много настроение и незабравими мигове.

И ако приятелите, които ще бъдат до Вас в този паметен миг, си ги избирате сами, то за всичко останало можете да се доверите на Laguna Camping & Villas Resort. Комплексът се намира само на няколко километра от Варна, веднага след курорта Златни пясъци, под спирка "Панорама". На самия морски бряг е, сред уникална природа и е гарантирано, че тук предлагат най-вкусната храна.

Сами ще се уверите, че това е прекрасно място за най-щастливия момент в живота Ви. Затвореният комплекс разполага с романтичен плажен залив, зала за събития, ресторант, плажен бар и комфортни вили. Домакините от дълги години са се утвърдили като професионалисти в организирането на сватби и ще се погрижат и за най-малките детайли в Големия ден.

Ще можете да си кажете заветното "Да" пред вашите близки и приятели точно както сте го гледали по филмите - на изнесен ритуал на тераса над плажа или на самия пясък.

Едно от най-важните неща за една сватба е ресторантът. Той е гордостта на Camping laguna & villas resort, намира се точно над плажа и разкрива красива гледка към морето. Менюто е внимателно подбрано от известния шеф и ресторантьор с 40 години стаж Веселин Шарков и неговата дъщеря Павлина Шаркова, работили дълги години в Япония, Англия, Сингапур, Америка и др.

Храната винаги е прясна, добре приготвена и изключително вкусна, а масите - стилно аранжирани. 

При желание от ваша страна, домакините ще направят украсата и декорацията според предпочитанията Ви, ще аранжират сватбената арка точно както я искате, ще ви помогнат с написването на обети и сценарии за събитието, ще ви осигурят водещ за церемонията. Естествено, ще организират изискан коктейл край брега на морето, а при нужда ще съдействат за осигуряването на транспорт за гостите ви.

Laguna Camping & Villas Resort разполага с вили с апартаменти, в които има всички удобства - хол, спалня, баня с тоалетна, хладилник, телевизор, климатик, интернет и др.

Плажът е само на няколко метра, а верандите са с изглед към морето. Налице са и голям брой собствени парко-места. Има и площадки за каравани, кемпери и палатки, както и всички удобства за тях.

Тук се организират тържества и по всякакви други поводи - рождени дни, абитуриентски балове, лични празници, юбилеи, фирмени събирания, тиймбилдинги с разнообразни игри за служителите и други.

Къмпинг "Лагуна" е създаден през 1996 г. Тъй като се намира под гора с много дървета и растителност, съвсем скоро комплексът ще потъне в много красива зелена премяна, на която можем да се насладим чак до късната есен.

 

Всеки, който веднъж е посетил това място, се е  влюбил в него и се е върнал отново. Заповядайте и Вие, за да се убедите сами!

За контакти:
Email: laguna@lagunavillageresort.com
Телефони: +359 896 603819, +359 879 541 439, +359 897 847008
www.lagunavillageresort.com
Laguna Camping & Villas Resort във фейсбук

 

* реклама

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.По-добри конферентни разговори от новия настолен Messenger
Дата: 03/04, 05:00

Облачно, но без валежи в петък
Дата: 03/04, 04:00

Световната банка е готова да отпусне до 160 млрд. долара за последиците от пандемията
Дата: 03/04, 03:30

YouTube подготвя конкурент на TikTok
Дата: 03/04, 03:15

Тръмп с втори отрицателен тест за коронавирус
Дата: 03/04, 02:52

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия