20 години италиански бои ОИКОС успешно присъстват на пазара във Варна


Дата: 20/05, 20:25

Ако пролетта е пробудила у Вас желание да промените частично или тотално жилището или офиса си, започнете със стените, защото всеки осъзнава техния вид върху цялостния интериор или екстериор.

Достатъчно е да решите какъв стил бихте искали да постигнете и може да сте сигурни, че желанието Ви ще се изпълни. Един от водещите производители на бои и мазилки в Европа – италианския производител OIKOS S.r.l, повече от 35 г. съчетава традиции, качество и новаторство в производството на декоративни бои и мазилки, воден от стремежа да издигне боядисването в изкуство.

През 1998 г. боите OIKOS стъпват на българския пазар, а през следващата 1999 г. започват да се предлагат и във Варна.

През пролетта на 2000 год. отвори врати и Магазин ОИКОС Варна, където вече 20 години Ви предлагаме висококачествени продукти, способни да придадат на стените старинен или модерен вид, топло или студено излъчване, усещане за велур или сатен.

Едноцветни бои с различен финиш, декорации наподобяващи кадифе и коприна, мазилки имитиращи камък или бетон, както и лично отношение към всеки клиент, ведно с прецизно и качествено полагане на самите материали – това може да намерите тук.

Основната ни идея в ОИКОС е всеки клиент да получи индивидуално отношение като бъдат разпознати и удовлетворени неговите очаквания. Това в крайна сметка, е част от нашия успех. Две десетилетия след началото сме благодарни на хилядите клиенти, които ни се довериха, доверяват ни се и днес. Благодарни сме и на нашите партньори - архитекти, инвеститори, строители и изпълнители, с които заедно осъществяваме разнообразни дизайнерски идеи.

Заповядайте в Магазин ОИКОС за да се запознаете с нашите материали, а тези от Вас, които направят поръчка до края на месец май, ще могат да се възползват от отстъпка в цената.

 

За контакти: бул.“Цар Освободител“№44, Варна;

GSM: +359 885 119 505;

e-mail: varna@oikosbg.com

https://www.facebook.com/OIKOSVarnabg/

 

*публикация

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Брутални обвинения и закани в “Ергенът”
Дата: 28/03, 22:05

Шоколадът поскъпна преди Великден
Дата: 28/03, 22:01

Морето у нас поскъпва с 5-10%, посрещат ни пикола от Непал
Дата: 28/03, 21:50

Петна по дивана? Какво почистване ще свърши работа?
Дата: 28/03, 21:47

Ударно скачат заплатите на софийските общинари
Дата: 28/03, 21:411 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия