Как да преодолеем домашната изолация чрез новата функция Co-Watching в Instagram


Дата: 26/03, 06:00

digital.bg

Instagram е едно от приложенията, което може да се похвали с впечатляващ ръст в трафика, заради световната епидемия от коронавирус. Милиони потребители използват акаунтите си, за да публикуват забавна история или да общуват с любимите си хора по цял свят. Много скоро вече няма да ви се налага да скролвате сами в Instagram публикациите, които виждате в своя фийд. Причината е премиерата на нова функционалност в приложението, която се казва "Co-Watching". Както името подсказва този инструмент е създаден да стимулира директната комуникация между потребителите и приятелите им в Instagram.

Всъщност Instagram Co-Watching е функция, която позволява да преодолеете домашната изолация с нов атрактивен начин да си взаимодействате с любимите хора. Този инструмент е създаден с идеята приятелите от видео или групов чат да могат да разглеждат публикациите, които един от тях е харесал или запазил в своята емисия с новини в приложението. Участниците във видео обаждане в Instagram ще имат възможността да виждат и препоръките на Instagram в другите профили. Tака приятелите и членовете на семейството ви могат да обсъждат много различни постове и да останат свързани.

 

 

Разпространението на функцията вече е започнало и в кратко време ще е достъпна за всички профили. За да изпробвате сами Instagram Co-Watching е необходимо да отворите Instagram Direct секцията на профила ви, което става с кликване на иконата с формата на "хартиен самолет" в горния десен ъгъл. Следващата стъпка е да стартирате видео чат с избран от вас потребител или участници. По време на разговора кликнете върху снимката на вашия акаунт в долната част на интерфейса, за да откриете списъка с харесаните и запазени постове в историята ви в Instagram.

 

Oстава само да изберете кои от тези публикации да станат видими за останалите събеседници в обаждането, съобщава TechRadar. Това е забавен начин да останете свързани с важните хора по време на изолацията заради коронавирус и да откривате интересни публикации. Новата актуализация вече ще показва повече полезна и образователна информация от легитимни източници за разпространението на коронавируса в "Search" раздела. Алгоритмите на приложението ще блокират фалшиви постове по темата, както и профилите, които ги ъплоудват.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Софиянка шофира с 200 км/ч с вдигнати крака
Дата: 20/04, 17:00

Напрежение в Кюстендил заради неоткрития източник на коклюш
Дата: 20/04, 16:48

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 20/04, 16:40

Какво стана с махането на стикера за "Гражданска отговорност" от стъклото
Дата: 20/04, 16:35

Експерт: Все повече хора стават жертви на видео фалшификации
Дата: 20/04, 16:25

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия