В Спартак няма да намаляват заплатите


Дата: 01/04, 09:44

Източник: "Труд"

В Спартак (Варна) не планират намаление на заплатите. Както е известно, "соколите" преминаха през тежък период през последните месеци, докато течеше смяна на ръководството.

През последните седмици ситуацията в клуба е стабилна за разлика от конкурентите Локомотив (Горна Оряховица) и Ботев (Гълъбово). "Железничарите" ще доиграват с юноши, а "гълъбите" бяха разпуснати, след като финансирането им бе спряно.

"Засега няма да намаляваме заплати, не сме обсъждали изобщо темата, обясни наставникът Кириакос Георгиу. – Нямаме опасения, но и нашият бюджет е най-малкият в първенството и логично заплатите са най-ниските. Дори има отбори от Югозападната Трета лига, които имат по-големи финансови възможности. Важното е, че сега новото ръководство влезе в управление и изпълнява функциите си. Преди това беше много трудно, имахме много големи проблеми.“

Треньорът призна, че пандемията ще затрудни допълнително ремонта на стадион "Спартак": „Това е болен въпрос. Стадионът много бавно се изгражда. Там нека хората, които отговарят, да кажат. Голям успех е, че изобщо тренираме на него. Досега нямахме и тази възможност и плащахме наеми за други терени. Сега спестяваме голяма сума, която може да отиде за нещо друго, например, за детско-юношеската школа“

В същото време спартаклии стартираха онлайн тренировки и обучение, в което ще се включат футболисти от първия отбор. Те ще изнасят и лекции на юношите на клуба, докато продължава извънредното положение с пандемията.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Още един заподозрян е задържан за атентата в Москва
Дата: 28/03, 23:25

В петък рожден ден има Ахмед Доган
Дата: 28/03, 23:031 Коментар

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 23:00

Камион заседна под Аспаруховия мост
Дата: 28/03, 22:44

Зеленски прие две френски представителки в Киев
Дата: 28/03, 22:24

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия