Варна остана без всекидневник, днес излезе последният брой на вестник „Черно море“


Дата: 01/04, 11:39

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Последният варненски всекидневник, издаван на хартия, днес публикува последният си брой. Вестник „Черно море“ вече няма да излиза, става ясно от първа страница на изданието.

„Всичко е лично! До нови срещи...“, написа във Фейсбук Нася Атанасова, управител на „Черно море Прес“ ЕООД, която сподели следното обявление:

„Уважаеми читатели на вестник „Черно море”,

В качеството си на Управител на Вестник „Черно море“ изразявам своята искрена благодарност към Вас за доверието, което ни гласувахте през годините и Ви уведомявам, че вестник „Черно море“ приключва своята дейност считано от 01.04.2020 година.

Състоянието на българския медиен пазар към момента и възможностите за развитие на регионални медии през последните години е доста ограничено.

Благодаря на собствениците на медиите за оказваната подкрепа и доверието към екипа на вестника и към мен.

Благодаря на колегите за отговорното отношение към работата през годините. За тяхната лоялност, професионализъм, подкрепа, разбиране и доверие.

Благодаря на нашите читатели и партньори за доверието и отношението през годините. Вярвам, че за всички Вас ние изпълнявахме отговорно функцията си на обществена медия.

Затваряме тази страница, за да можем да отворим пространство за нови и ефективни дейности, с които всеки от нас ще бъде полезен за себе си и за обществото“.

С тъга отбеляза края на печатното издание и общинската съветничка от ГЕРБ Марица Гърдева, която работи в медийна група „Черно море“.

Емоционална беше и реакцията на самите журналисти в изданието. Фоторепортерът Пламен Гутинов коментира, че се е превърнал в последният, който е снимал за излизащо на хартия издание във Варна, а репортерът Ели Маринова отбелязва, че за шести път ѝ се случва да работи във варненска медия, която се закрива.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



ЕVN предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли
Дата: 28/03, 16:13

Рокада в ръководството на bTV
Дата: 28/03, 16:06

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 28/03, 16:00

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 16:00

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 28/03, 16:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия