Общинската здравна комисия във Варна ще заседава без да се събира, решават онлайн за отпускането на помощи


Дата: 08/04, 16:14

Комисията „Здравеопазване“ към Общински съвет – Варна ще проведе в петък онлайн заседание, на което ще бъде отпускането на еднократни помощи за лечение на нуждаещи се лица, а също и включените двойки в общинската инвитро програма.

В предварителния дневен ред са включени внесените от общинската администрация предложения, както и точка „Разни“, където се очаква да бъдат обсъдени и други решения, свързани със здравни проблеми.

Припомняме, че преди дни градската организация на БСП във Варна поиска Общинският съвет да промени бюджета във връзка с възникналата извънредна ситуация с коронавируса. Едно от конкретните искания е да се отпуснат допълнителни материални стимули на всички, заети в общинските лечебни заведения на Варна. Искането обаче не е включено в предварителния дневен ред на здравната комисия."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Тежко е състоянието на детето, пострадало в катастрофата на път Е-79
Дата: 25/05, 12:10

Метрото в Киев и Харков отново се движи
Дата: 25/05, 11:57

Reuters: Китай ще предприеме действия, ако САЩ подкопаят интересите му в Хонконг
Дата: 25/05, 11:46

Подписка след тежка катастрофа на входа на Дебращица
Дата: 25/05, 11:39

Къмпинг "Лагуна" край Варна - уникално съчетание на море и гора. Отдайте се на лятна почивка на самия бряг в плажни вили, в кемпер или на палатка
Дата: 25/05, 11:33

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия