Погрижете се за себе си и здравето си! Укрепете имунната си система с Вируфикс


Дата: 06/05, 17:12

Пандемията с CОVID-19 показа колко неподготвено е човечеството за срещата с нов вирус. Светът е възложил високи очаквания към учените и техните усилия да създадат ваксина и/или терапия на заболяването и усложненията, които предизвиква. Дотогава, освен мерките като социална дистанция и използването на предпазни средства, е необходимо да укрепим имунитета си.

Новият продукт на Панацея™  - ВируФикс е синергична комбинация от билкови екстракти и Витамин С. Това са 90 растителни капсули (Vcaps Plus®) от 400 mg с формула - екстракти астрагал, котешка стъпка и мащерка, Витамин С.

Продуктът укрепва имунитета, подпомага сърдечно-съдовата система, белите дробове и чернодробните функции. Синергичната формула благоприятства адаптацията на организма при стрес и промени във факторите на средата. ВируФикс е селекция от билкови екстракти и Витамин С, чието действие спомага за профилактиката и възстановяването при инфекции.

Екстрактът от астрагал оказва адаптогенно действие и позволява на организма да се справи по-лесно в периоди на продължителен стрес, психическо и физическо натоварване, умора. Доказано е, че астрагалът увеличава количеството на макрофагите (специализирани клетки на т.н. клетъчен имунитет, които се борят с чуждите антигени, за да предпазят тялото от инфекции). Астрагалът подкрепя състоянието на белите дробове и стимулира чернодробните функции. Билката е сред тритенай-препоръчвани природни средства за антивирусна защита в Китайската народна медицина. Повече за свойствата на астрагал.

Котешката стъпка е традиционна българска билка, известна още като билката на Левскиили натурален тоник за сърцето. Препоръчвана е като силен антиоксидант, катосредство за подобряване на артериалната проходимост, за нормализиране на кръвното налягане и подкрепа на регенеративните процеси в организма.

Екстрактът от мащерка е традиционно средство,подпомагащо работата на белите дробове. Тя е добре позната със своето противовъзпалително, антивирусно и противоспазматично действие. Прилага се при всички видове заболявания на горните дихателни пътища като отхрачващо, бронхоразширяващо и дезинфекциращо средство.

Витамин С /аскорбинова киселина/ е едно от най-безопасните и ефективни вещества с многобройни здравословни ползи. Витамин С е изключително силен антиоксидант – спомага за неутрализирането на свободните радикали в организма. Стимулира клетъчната обмяна на веществата, тонизира, подкрепя възстановителните процеси, подпомага производството на бели кръвни клетки, известни като лимфоцити и фагоцити, които помагат за защита на организма от инфекции. Повече за ползите от Витамин С:  https://panacea.bg/

ВируФикс не съдържа оцветители, съставки с животински произход, глутен, лактоза, захар, мая. Подходящ е за вегани.

Продуктът е произведен в условия на сертифицирани системи за качество и безопасност БДС EN ISO 9001:2015 и БДС EN 22000:2018

Повече за продукта: https://panacea.bg/

*ВируФикс е хранителна добавка. Продуктът може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с фармацевтични лекарствени средства. Продуктътне е лекарствен осредство и не може да се използва като заместител на предписаната от Вашия лекуващ лекар медикаментозна терапия.

* публикация

 

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Депутат подаде оставка в последния работен ден на парламента
Дата: 26/04, 10:06

Аномалия в морето край Варна зарадва рибарите
Дата: 26/04, 10:02

Луиза Григорова призна пред Гала за изневяра
Дата: 26/04, 10:01

Дадоха срок на рибарите във Варна за лодкостоянките
Дата: 26/04, 09:53

От рано без вода днес остават тези места във Варна и областта
Дата: 26/04, 09:52

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия