Комплексите във Варна на „Явор“ АД предлагат жилища, подходящи за пълноценен живот, дори в условията на наложена изолация


Дата: 06/05, 13:14

Покупката на жилище е една от най-важните стъпки, сериозно финансово решение и инвестиция, която правим в живота си. Изискванията на клиентите относно характеристиките на имота са различни, но всеки, който желае да закупи жилище „на зелено“ търси стабилен инвеститор, на който да се довери, че проектът ще бъде изпълнен качествено и в срок.

„Явор“ АД е един от най-големите и утвърдени инвеститори в строителството във Варна. Стабилното финансово състояние на дружеството, липсата на кредити и доверието на клиентите помагат за справяне с негативите от създалата се ситуация във връзка с COVID-19. Извънредното положение не се отразява върху осъществяването на проектите на „Явор“ АД. Строителството на сграда МЛАДОСТ и комплекс АЗИМУТ продължава без прекъсване и ще бъде завършено по план. Строителството на комплекс ФЕМИЛИ ГАРДЪН също ще бъде стартирано и финализирано.

Два от проектите на дружеството – АЗИМУТ и ФЕМИЛИ ГАРДЪН са жилищни комплекси, които отговарят на различните предпочитания на клиентите – живот в малък комплекс близо до морето или в голям оживен парк на комуникативно място в града. Тези два проекта са особено подходящи за пълноценен живот, дори в такива ситуации, като наложената изолация, в която се намираме в момента. Няма как да се прогнозира как ще се развие ситуацията с пандемията в бъдеще, но ако такива извънредни положения станат част от живота ни, жилищните комплекси ще бъдат предпочитано място за живот.

Комплекс АЗИМУТ се състои от две пететажни сгради, детска площадка и басейн с размери 10м/16м с голяма зона за релакс, разположени в 5 дка богато озеленено дворно място. Комплексът съчетава в себе си великолепието на спиращата дъха морска панорама от първи етаж и спокойствието и простора на извънградската среда. Комплексът е разположен на бул. „Св. Св. Константин и Елена“, на пешеходно разстояние до морето. Именно поради тази причина луксозният комплекс предлага всички удобства на дом, в който нямаме търпение да се приберем – светлина, спокойствие и прекрасна морска гледка. В сградите има 65 ексклузивни апартамента, като към момента за продажба са останали 10. Всеки апартамент, независимо от етажа, разполага с просторна дневна, прекрасна морска панорама и обширна тераса. Осигурени са достатъчен брой закрити паркоместа и гаражи за живущите в комплекса, както и външни паркоместа за техните гости.

ФЕМИЛИ ГАРДЪН се намира в широкия център на Варна. Комплексът притежава парк от над 10 дка без достъп на автомобили с пешеходни и велоалеи, детски площадки, открит фитнес, зона за разходка на кучета, полянки, алпинеуми и е в близост до молове, училища, магазини, медицински център и пр. Цялостният замисъл на проекта ФЕМИЛИ ГАРДЪН го прави подходящ за семейства с малки деца. Дори и без наличен автомобил, разходката сред природата е лесна – просто трябва да излязат от апартамента. В предварителния финансов план на този проект с надземно РЗП 33 000 кв. м на първия етап и 20 000 кв. м – на втори, е заложено строителството да бъде осъществено при минимум 30% продадени апартаменти за всеки етап, а към момента 90% от апартаментите от първия етап са вече продадени. Дори в условията на извънредното положение и неясното бъдеще, интересът към проекта не стихва и клиентите са в очакване на стартирането на втория етап на ФЕМИЛИ ГАРДЪН – секциите Кипарис, Кедър и Ела, които в момента се проектират усилено. Четиристайните апартаменти в Кипарис се продават вече, до два месеца и останалите ще са на пазара.

Всеки, който търси ново жилище, може да намери мечтания дом сред проектите на „Явор“ АД. Повече информация може да получите на сайта на компанията http://www.yavorad.com/new//bg/ или на телефони 0877 63 20 20 и 0884 80 88 55.

 

*публикация

 

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Желязков за свалянето си като председател на НС: Това беше някаква ненужна демонстрация
Дата: 26/04, 21:42

Ердоган отлага посещението си в САЩ
Дата: 26/04, 21:41

Лихвите по жилищните кредити вървят нагоре
Дата: 26/04, 21:25

Кадиев изуми Алекс Сърчаджиева с наглостта си в “Аз обичам България“
Дата: 26/04, 21:20

Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 26/04, 21:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия