Cosmelina - натурална козметика за цялото семейство с гарантиран произход и качество


Дата: 27/05, 19:44

Вдъхновението да създадем Cosmelina, дойде от желанието ни да намерим възможно най-щадящата козметика, подходяща за здравето на цялото семейство, а именно - натуралната.

Ежедневно хората купуват козметика, която не проверяват, нито като съдържание, нито като качество и произход. Не си дават сметка, колко вредна може да бъде, защото нанесена веднъж върху тялото, тя попива в кожата мигновенно и навлиза в човешкия организъм. Така се получава цикъл от наслагване на вредни вещества, които трупайки се всеки ден, биха могли да бъдат опасни за здравето ни.

След направени проучвания, много търсене на качествени продукти и лично тестване, ние от Cosmelina вярваме, че можем да Ви предложим продукти с гарантирано качество и произход, създадени от натурални съставки и аромати, които ще Ви заредят с много свежест и здраве.

Един много качествен продукт е Schmidt’s Naturals натурални дезодоранти. Уникални и дълготрайни аромати, без консерванти, без алуминий и парабени, не тествани върху животни.

Поддържането на здрава и сияйна кожа е от изключително значение, защото тя е най-големия орган в човешкото тяло и е много точен показател за здравето ни отвътре. Отнасяйте се към нея с грижа и внимание!

 

В Cosmelina ще откриете и други интересни, дизайнерски, луксозни и качествени продукти, подходящи за дома и бита, директно внесени от САЩ и Европа на топ марки. Разбира се всички те са подбрани много внимателно от нас, с цел да бъдете удовлетворени и да се чувствате добре.

Повдигнете настроението и духът си с божествените и завладяващи аромати на страхотните продукти от Max Benjamin – ароматни свещи със 100% натурален соев восък, без съдържание на парафин; луксозни ароматни дифузери без алкохол и етерични масла с ниско съдържание на алергени; ароматизатори за гардероб и автомобили.

 

 

Всички продукти, които предлагаме са от естествени съставки и материали, за по-добър и здравословен живот. Те са и страхотен начин да зарадвате близки хора или приятели, като им подарите нещо красиво, с което да ги доближите до природата.

Не пропускайте да обърнете внимание на бамбуковите купи за храна на френската марка “Bibol”, четките за зъби и аксесоарите към тях, както и комплектите за хранене на Ola Bamboo. Бамбукът е лек, здрав, антибактериален и напълно биоразградим материал. Изработените от него продукти са изключително красиви, модерни и подходящи за използване във ежедневието на всеки човек.

 

 

 

Радост е за нас, че можем да Ви предложим всичко това!

За допълнителни въпроси се обърнете към нас:

 

 

* публикация

 

 

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Марешки: Хората са свикнали да помагам и с това ме свързват
Дата: 25/09, 15:321 Коментар

Ремонтират триъгълника на властта в София, връщат изкъртените жълти павета
Дата: 25/09, 15:23

Борисов: Фалшиви новини и спекулации са твърденията, че правителството ще налага нови и по-тежки мерки срещу коронавируса
Дата: 25/09, 15:21

Здравният министър упрекна депутати, че са без маски в НС
Дата: 25/09, 15:012 Коментара

Виртуална реалност на жилищен комплекс К-55 на Комфорт ООД
Дата: 25/09, 15:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия