Вашият хороскоп за днес


Дата: 21/05, 07:09

Източник: Ламята

Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Телец

Не е желателно да си правите планове и да се заемате с нови и непознати дейности. Ако се захванете с каквото и да било , с голяма вероятност ще започнете да повтаряте старите грешки, мислейки , че се стремите към прогрес и оригиналност. По този начин се намалява и Вашата самостоятелност. Позволявайки си прекомерна свобода, бързо ще започнете да подражавате на другите , да копирате поведението на своите кумири, а и да си отмъщавате за предишни постъпки на своите неприятели. Надеждност и постоянство няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.
 

Близнаци

Развличайки се за свое удоволствие помнете, че границите на Вашата свобода все-пак съществуват и минават точно там, където започва свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте предвид, че днес ще се „отвори” и проблем от миналото, който ще усложни отношенията във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е временно...
 

Рак

Ако отказвате да признаете, че нещата не са съвсем така, както трябва, това съвсем не значи, че в живота Ви всичко върви отлично. Престанете да криете главата си в пясъка! Вие отказвате да видите суровата реалност, но едновременно с това изпускате от поглед много прекрасни неща. Лесно можете да се справите с всичко, което ще се случи днес, и затова престанете да избягвате ререшаването на проблемите - това е само напразна загуба на време. Погледнете истината в очите и се наслаждавайте на истинския живот . Обезателно ще успеете!
 

Лъв

Трябва да сте готови за неприятности в професионалната сфера. Едва ли този ден ще бъде лек и приятен, тъй като той готви за всички представители на Вашия знак много изпитания. Възможни са проверки при Вас, от които проверяващите да останат крайно недоволни. Не са изключени глоби и други санкции. В качеството на компенсации за причинените неудобства, ще Ви очаква пълно взаимно разбиране с близките, хармония в романтичните отношения, а също и полезни съвети от стари приятели. Редно е, а и си заслужава, да се вслушате в онова, което говорят родителите, защото от тях може да научите нещо важно.
 

Дева

Днес трябва да запознаете своя любим човек с нещо много важно, с което никога и никого до сега не сте запознавали. Това ще бъде много отговорна крачка, символизираща още по-голямото ви сближаване. Затова предварително помислете, до колко сте готови за това.
 

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия любим човек заедно всичкия Ви оставащ живот, и даже малко повече. Дори и той да няма толкова твърдо убеждение и вяра в утрешния ден, ще се наложи да си създаде правдоподобна илюзия.
 

Скорпион

Може да бъдете уверени, че Ви предстои един успешен ден. Ще постигнете своето, от време на време умело лавирайки между Сцила и Харибда. Въпросът тук не опира в това, до колко Ви върви, а до проява на лични качества. Това значи, че имате всички основания да се гордеете със себе си. Вашите заслуги ще бъдат забелязани и може да се възползвате от случая, за да поискате повишение на заплатата. Вечерта е възможно да получите важно известие. Ще Ви се стори, че веднага трябва да вземете решение, но е по-добре да почакате до следващата сутрин. След като се успокоите, ще можете по-добре да видите скритите възможности и уловки.
 

Стрелец

Днес може да възникнат някакви противоречия между Вас и Вашата втора половинка. Виновен за проблема може да се окаже всеки от вас. Само че звездите предполагат, че по-скоро проблемите ще възникнат от Вас... Ако сте склонни да приемате съвети, то според звездите е най-добре да не форсирате събитията, а да ги приемате такива, каквито са..
 

Козирог

През този ден не се занимавайте с важни работи. Трудно ще Ви бъде да се съсредоточите, а да определите коя от задачите , стоящи пред Вас , е от първостепенна важност, съвсем няма да е по Вашите сили. Вероятни са семейни проблеми и конфликти между роднини и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стечение на обстоятелствата ще се наложи едновременно с това да се занимавате и с професионални задачи. Денят ще е напрегнат, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за правилата за рационално хранене, както и за необходимостта от престой на чист въздух.
 

Водолей

Отношенията Ви с деловите партньори се оказват много неравномерно. Шефовете Ви са много доволни от Вас, но за колегите Ви не може да се каже същото. Постигнатото предизвиква завист, недоброжелателите се активизират и много от съвместните ви проекти са под заплаха от срив. Днес трябва да сте прекалено предпазливи при избора на делови партньори. За този ден звездите Ви обещават подкрепа от роднини и приятели. Не са изключени сериозни разногласия с любимия човек.
 

Риби

Ще се наложи да се заемете с решаване на финансови проблеми, и то - не само със своите собствени. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат неочаквано много и няма да е толкова лесно да подкрепите всеки. Добре би било, ако умеете да кавате днес „не” любезно и твърдо. Но денят е подходящ за участие в светски мероприятия. Не се страхувайте да привличате вниманието и да сте на показ. На околните правите изключително добро впечатление.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 00:30

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 00:30

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 00:30

29 март 1848 – Ниагарският водопад престава да тече
Дата: 29/03, 00:15

Още един заподозрян е задържан за атентата в Москва
Дата: 28/03, 23:25

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия