Сграда ЮГ в комплекс АЗИМУТ на „Явор“ АД получи Акт 14


Дата: 01/06, 12:18

Инвеститорът в строителството „Явор“ АД винаги спазва предварително обявените срокове за реализация на своите проекти, без компромис с високия стандарт на строителството. Изключение не прави и жилищен комплекс АЗИМУТ. На 26 май сграда ЮГ получи Акт за приемане на конструкцията /Образец 14/. Грубият строеж на сграда Изток се очаква да приключи в началото на месец Август тази година. След по-малко от година клиентите, закупили апартаменти в АЗИМУТ, ще могат да се насладят на невероятната морска панорама, която се разкрива още от първите етажи на сградите.

Комплексът съчетава уют, спокойствие и качествено строителство. Намира се на бул. „Св. Св. Константин и Елена“, на 900 метра от центъра на ж.к. Виница и на километър от к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, до автобусна спирка Черноморец/Виница. Комплекс АЗИМУТ е с приятна средиземноморска визия и се състои от две пететажни сгради, около които са разположени басейн, детска площадка и 5 дка озеленено дворно място. В сградите има 65 апартамента, като за продажба към момента са останали едва 8! Всеки апартамент, независимо от етажа, разполага с просторна дневна, прекрасна морска панорама и обширна тераса. Осигурени са достатъчен брой закрити паркоместа и гаражи за живущите в комплекса, както и външни паркоместа за техните гости.

Специфичното в строителството на комплекса е красивата визия на фасадите на сградите. В повечето сгради се използват бутафорни елементи за разкрасяване на външния облик, които не изглеждат добре след време, защото стареят бързо. В комплекс АЗИМУТ повечето декоративни елементи ще бъдат изградени от солидни материали – бетон или камък, така че във времето да запазят добрия си естетически вид.

АЗИМУТ е домът, който сбъдва мечти - лукс, красота и уют на достъпна цена!

Всеки, който търси качествено ново жилище, може да намери мечтания дом сред проектите на „Явор“ АД. Повече информация може да намерите на сайта на компанията http://www.yavorad.com/new//bg/ или на телефони 0877 63 20 20 и 0884 80 88 55.

 

*публикация

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Последни четири дни за плащане на данъка върху доходите с отстъпка
Дата: 29/03, 14:02

Отново сравниха Григор Димитров с Роджър Федерер
Дата: 29/03, 13:48

Диана Ковачева към президента: Не мога да бъда служебен премиер
Дата: 29/03, 13:31

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 13:30

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 13:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия