Gооglе щe ocигypи пo $1000 зa oфиc мeбeли нa cлyжитeлитe, ĸoитo paбoтят oт дoмa cи


Дата: 28/05, 23:11

money.bg

снимка: Google

Служителите на Google, които не искат да се върнат в офиса това лято, ще имат възможност да оборудват свой домашен офис за сметка на компанията. Гигантът заяви, че всеки служител има право да се възползва от 1000 долара за бюра и ергономични столове, пише New York Post.

Компанията заяви, че ще започне да връща постепенно служителите в офиса от 6 юли и ще увеличава капацитета от края на лятото и началото на есента. Google очаква 10% от служителите да се върнат в офиса след 4 юли и цели 30% от работната сила да се върне в по работните си места до септември.

Главният изпълнителен директор Сундар Пичай заяви, в интервю от миналата седмица, че не очаква Google да спре да използва всичките си офиси, които са станали известни с бонусите, които предоставят на служителите, като безплатно химическо чистене, хранене и тренировки.

"Във всички сценарии очаквам да се нуждаем от физически пространства, за да съберем хората ", каза Пичай. "Така че дори и да има някакви промени, не мисля, че съществуващият ни физически отпечатък ще бъде проблем", заяви още той.

Съобщението на Google идва дни, след като изпълнителният директор на Facebook Марк Зукърбърг заяви, че половината служители на гиганта в социалните мрежи могат да работят дистанционно в рамките на следващите пет до 10 години и че Facebook ще предприеме стъпки за това да въведе политика, която да позволява на определени служители да работят от дома си на пълен работен ден.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Община Варна обяви кампания за набиране на кандидати за приемни семейства
Дата: 29/03, 10:50

Черно море зарадва деца от детска градина
Дата: 29/03, 10:46

Алекс Раева втрещи всички с това признание
Дата: 29/03, 10:38

Инфарктна ситуация в Хелс Китчън, участничка заплаши шеф Ангелов
Дата: 29/03, 10:341 Коментар

Мъжът на Гала едва ли искаше да чуе това
Дата: 29/03, 10:09

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия