Нов проект на Явор АД в жк Чайка, Варна!


Дата: 02/06, 11:51

Мажоритарният собственик на Явор АД, Интерком Груп ООД придоби парцел с големина 3324 кв. м в близост до едноименния пазар в ж.к. Чайка, Варна. Явор АД ще извърши цялостното менажиране на проекта – проектиране, продажби, строителство.

В момента се проектират разпределенията на апартаментите. Сградата ще е с два жилищни входа. От по-високите етажи ще се разкрива уникална морска панорама, а в обратната посока – обширна красива градска гледка. Жилищата ще бъдат комфортни – с големи стаи и мокри помещения и оптимални по размери тераси. Визията ще е с характерен стил – подходящ за елитното ниво на местоположението на сградата. Цените ще са конкурентни за района.

Клиентите, които имат интерес към този проект, могат да споделят на е-мейл адреса на Явор АД /office2@yavorad.com/ своите предпочитания за размера, изложението, изискванията си за търсеното от тях жилище. Както и да посочат контакти за връзка, за да получат цените и разпределенията на апартаментите, преди началото на продажбите. Или, за да се проектира определено жилище съобразно техните изисквания.

Явор АД и Интерком Груп ООД са утвърдени и надеждни инвеститори в град Варна, с дългогодишен опит, качествено изградени проекти, коректност и внимание към всеки клиент. Повече информация за проектите на Явор АД може да намерите на http://www.yavorad.com.


*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Нарушители на пътя платиха над 2,6 млн. лв. от глоби само за седмица
Дата: 26/04, 16:05

Разобличиха две жени, престрували се на болни, за да вземат 100 000 лева от държавата
Дата: 26/04, 16:021 Коментар

Тежка верижна катастрофа с много коли на Харамията край Варна
Дата: 26/04, 15:55

Арестуван е руският журналист Сергей Мингазов в Хабаровск
Дата: 26/04, 15:52

Отново отложиха делото за столичните избори
Дата: 26/04, 15:45

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия